Αγιασμός, δεύτερο φιλικό και δύο μεταγραφές για τον Ιάσονα Α.Μ.

Την Κυριακή (2/9) έγινε αγιασμός του Ιάσονα Άλλης Μεριάς στο γήπεδο της ομάδας και σ’ αυτόν έδωσαν το παρών 20 ποδοσφαιριστές. Ακολούθησε φιλικό ματς με την Ιωλκό, με την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου να επιβάλλεται με 4-2 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Τσάμης, Άλμπαν, Γιωργής και Δημόπουλος.

Η σύνθεση του Ιάσονα Α.Μ.: Μοράβα, Θανόπουλος, Σαββάκης, Κωτσαλής, Γαλιούρας, Γουλιώτης, Βαλαρούτσος, Τσίγκας, Δημόπουλος, Τσάμης, Αλβανόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παράσχος, Ζατσάι, Γιωργή, Κουσιαρής, Άλμπαν και δύο υπό δοκιμή παίκτες που μάλλον θα αποκτηθούν. Να σημειωθεί ότι οι Σπύρου και Λάμπρου έκαναν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού από την προηγούμενη χρονιά.

Αυτό ήταν το δεύτερο τεστ προετοιμασίας για τον Ιάσονα, καθώς στις 29/8 ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην Αγ. Παρασκευή με την ομώνυμη ομάδα με το γκολ των φιλοξενούμενων να το σημειώνει ο Γιωργής με πέναλτι.

Ο Ιάσονας προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές, αποκτώντας τους Θανόπουλο Γιώργο (αριστερό και δεξί μπακ χαφ) από τον Εθνικό και Παρασκευά Γιώργο (στόπερ και αμυντικό χαφ) από τον Άνθιμο Γαζή. Ο δεύτερος έλειπε για προσωπικούς λόγους από τον αγιασμό και το φιλικό.

Στιγμιότυπο από τον αγιασμό του Ιάσονα

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.