Αγιασμός για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Διοικούσα Επιτροπή έκανε γνωστό ότι αύριο Τετάρτη στο πλαίσιο της προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.

Η τελετή του αγιασμού θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, που θ’ αποτελέσει την έδρα των «ερυθρόλευκων» για μία ακόμη χρονιά, ενώ μέλη της ομάδας και εκπρόσωποι του ΔΣ θα είναι στη διάθεση των ΜΜΕ για δηλώσεις ενόψει και της έναρξης της αγωνιστικής δράσης.

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πλέον να αναζητά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Τσιακλάγκανου, που τραυματίστηκε στο γόνατο (ρήξη χιαστί συνδέσμου) και χάνει ουσιαστικά τη χρονιά, την ώρα που το προπονητικό επιτελείο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και στο τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του παλαιού καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Σταύρου Προμυριώτη, στην οικογένεια του οποίου δόθηκε τιμητική πλακέτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.