Αγιασμός και αναχώρηση για Βόλο για την ΑΕΚ

Με τις γνωστές απουσίες ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου για την προημιτελική φάση με τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 4-2 στον πρώτο αγώνα και θέλει να «σφραγίσει» τη θέση της στα ημιτελικά, συνεχίζοντας το σερί της στον θεσμό.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, τελέστηκε αγιασμός στα Σπάτα, παρουσία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε μια προσπάθεια να… σπάσει η κακοδαιμονία των τραυματισμών.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν στην αποστολή, καθώς οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ είναι μετρημένες.

Σ’ αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Onsports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.