Αγιασμός και κοπή πίτας για τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου

Ξεχωριστή χαρακτηρίζεται ως ημέρα το προηγούμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου για τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, καθώς στα νέα γραφεία του σωματείου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός, τα εγκαίνια των νέων γραφείων αλλά και η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πλήθος επισήμων  καθώς και μέλη του σωματείου έδωσαν το παρών, ενώ από όλους τονίστηκε η ανεκτίμητη προσφορά του Συλλόγου στην κοινωνία η οποία είναι ταυτόσημη  με την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου. 

Στην εκδήλωση, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΛΑΒΟΛΟΥ Γεώργιος Μπέτας, ένας άνθρωπος που έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ανάπτυξη της Λέσχης όλα αυτά τα χρόνια, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, και ευχήθηκε σε όλες και όλους, μια Χρονιά με Υγεία, και δύναμη!

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Μακρή Ζέττα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος Χρήστος, οι Βουλευτές Μπουκώρος Χρήστος, Λιούπης Αθανάσιος, Μαραβέγιας Κων/νος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας κ. Μόρας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουλάς Γεώργιος. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι, κ. Ζαρκάδας Απόστολος Αντιδήμαρχος Κοιν. Αλληλεγγύης, ο κ. Νάσιος Απόστολος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο κ. Στεφόπουλος Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, ο κ. Κουλούρης Αθανάσιος ο οποίος προήχθη σε β’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και ο νέος Διοικητής Τροχαίας Βόλου κ. Βαρβάρης  Στυλιανός

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι το μέλος του σωματείου κ. Δεμελής Δημήτριος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.