Αγιασμός στις ακαδημίες του Πυράσου-Νέος πλαστικός χλοοτάπητας στο 5×5

Ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε για τις ακαδημίες του Πυράσου Νέας Αγχιάλου,  παρουσία πλήθους γονέων και παιδιών που έχουν ενταχθεί στον σύλλογο. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Αθανάσιος Μακαντάσης ενώ παρούσα ήταν και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βάσω Παρασκευοπούλου-Πυργάνη, η οποία ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μόσδρομος εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση των γονέων για ακόμη μία χρονιά, έδωσε το δικό του στίγμα αναφέροντας ότι η διοίκηση επενδύει στην ακαδημία και σχολίασε θετικά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Πυράσου, όλοι οι προπονητές προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο. Παρουσίασε τον Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο ως τεχνικό διευθυντή/αρχιπροπονητή της Ακαδημίας, ενώ μαζί του το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι Γιάννης Πατσιαούρας και Βανέσα Αναστασοπούλου, νέα πρόσωπα στον Πύρασο τα οποία καλωσόρισε θερμά. Με καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ακαδημία συνεχίζει ο Γιώργος Ράλλης.

Επίσης, ο κ. Μόσδρομος μίλησε για το καινούργιο τμήμα ποδοσφαίρου/αθλητισμού που αφορά τα κορίτσια και τις γυναίκες, προσκαλώντας τις παρευρισκόμενες να το αγκαλιάσουν. Επίσης γνωστοποίησε ότι η διοίκηση έχει κάνει ενέργειες και βρήκε νέο πλαστικό τάπητα για να στρωθεί στο γήπεδο 5×5 και παράλληλα, θα αλλαχθεί η περίφραξη στην πλευρά των γραφείων του συλλόγου, κάτι που όπως τονίζεται χαροποίησε ιδιαίτερα όλους!

«Εμπιστευόμαστε τρία νέα παιδιά, μορφωμένα, με ειδίκευση στις προπονήσεις των μικρών ηλικιών, από την Νέα Αγχίαλο για την προπόνηση των αθλητών μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, θα συνεχιστεί με όλους τους γονείς και κατοίκους της πόλης μας» αναφέρεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.