Αγώνας-γιορτή για τον Πρωτεσίλαο με τον Ολυμπιακό Β.

Με σίγουρο απόντα τον τραυματία Βασίλη Χασιώτη και αμφίβολους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  τους Σούδη, Μαλλιαρό και Κοπάνα, που πιστεύεται ότι τελικά θα δώσουν το παρών, ο Πρωτεσίλαος, σε μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο του Πτελεού, θα υποδεχθεί την Τετάρτη στις 15.00 στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φάση των 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Ο Πρωτεσίλαος δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας έναν βαθμό στην πρώτη τριάδα των αγώνων του με τέρματα 1-6 και προσπαθεί να πάρει τα πάνω του, κάνοντας και δύο αξιόλογες προσθήκες το τελευταίο διάστημα με την επιστροφή του Αποστόλη Λάμπου από τον Γ.Σ. Αλμυρού και την απόκτηση του Εράλντο Μουσαμπελίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Κούκλης, μίλησε στο Magnesiasports, τονίζοντας τα εξής:

«Περιμένουμε αυτόν τον αγώνα σα μία γιορτή και για να πάρουν εμπειρίες οι παίκτες μας. Ασφαλώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παλέψουμε. Βλέπουμε αυτό το ματς σα μία δυνατή προπόνηση και να δούμε πώς μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε απέναντι σε μεγάλη πίεση. Η ομάδα ψάχνει να βρει τον δρόμο της, δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείχνουν τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε μεγάλη αστοχία».

Οι ποδοσφαιριστές, στους οποίους υπολογίζει ο νεαρός τεχνικός είναι οι:

Τίτας Γιώργος, Μάνος Μάκης (τερματοφύλακες), Μαλλιαρός Γιώργος, Ακριβούσης Γιάννης, Σιαμανίκος Βασίλης, Λεϊμονής Ιωσήφ, Λάμπος Αποστόλης, Λάμπος Ιάκωβος, Σούδης Στέφανος, Κόρκος Κώστας, Κοπάνας Αντώνης, Μουσαμπελίου Εράλντο, Μαρμαρινός Κώστας, Παναγιώτου Χρήστος, Σούσκο Γιώργος, Χριστοδούλου Χρήστος.

Πρωτεσίλαος: «Αγώνας-γιορτή για την ομάδα και το χωριό μας»

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του Πρωτεσιλάου για την αναμέτρηση της Τετάρτης τονίζονται τα εξής:

«Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 15:00 ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό Βόλου! Αγώνας-γιορτή για την ομάδα και το χωριό μας γενικότερα, που υποδέχεται μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του νομού μας! Ξεκάθαρο το φαβορί, αλλά δίνουμε βροντερό παρών και στηρίζουμε την ομάδα μας, όπως κάνουμε πάντα! Παλεύουμε το κάθε παιχνίδι παντού και πάντα. Έτσι έχουμε μάθει… Μόνο Πρωτεσίλαος ρε!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.