Αγώνας πολλαπλής σημασίας για τη Νίκη Βόλου απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής

Αναζητώντας βαθμολογικά οφέλη και ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια

To παιχνίδι με τον ΠΟΤ Ηρακλής την ερχόμενη Κυριακή στη Νεάπολη έχει πολλαπλή σημασία για τη Νίκη Βόλου, που θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, ή και να μειώσει τη διαφορά από αυτή, αναλόγως και των αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο θέλει το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη απέναντι στην ομάδα του ΠΟΤ Ηρακλής. Ένας ακόμη συμπληρωματικός λόγος είναι το ότι δεν θέλει βαθμολογικές απώλειες ενόψει και της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τη Νίκη Βόλου, ενώ και η καλή ψυχολογία σε περίπτωση επικράτησης δίνει ώθηση στους «κυανόλευκους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα μέχρι και το φινάλε του πρώτου γύρου δεν είναι και το πιο εύκολο για το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, καθώς τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια μαζί με αυτό της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ είναι δύσκολες αποστολές για τους «κυανόλευκους», θέλοντας βαθμούς για να παραμείνουν κοντά στις ομάδες που καταδιώκουν. Σαφώς και υπάρχει πολύς χρόνος και αρκετές αγωνιστικές ακόμη για την ολοκλήρωση της φετινής Super League 2, αλλά κάθε διαφορά είναι το ίδιο εύκολο αλλά και το ίδιο δύσκολο να καλυφθεί. Απλά η Νίκη δεν θέλει να τρέχει και να μην φτάνει περισσότερο…

Η προετοιμασία κυλά ομαλά σε γενικές γραμμές, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του να μετρούν επιστροφές. Ήδη ο Πασχάλης Κάσσος υπολογίζεται κανονικά, καθώς εξέτισε την ποινή που είχε μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, ενώ Αναστασίου και Γρομητσάρης δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν. Καλύτερα δείχνει να είναι και ο Μέτσε και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.