Αγωνιστική Αναρρίχηση: 12ος Ο ΕΟΣ Βόλου, 13ος ο ΕΟΣ Αλμυρού στο Πανελλήνιο

Το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα αγωνίσματα της δυσκολίας και της ταχύτητας ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου στην Αναρριχητική Πίστα του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών.   Πρωταθλητής Σύλλογος αναδείχτηκε ο ΟΣ Αιγινίου με 1888 βαθμούς.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά και στους δύο αγώνες 18 Σύλλογοι. Στον αγώνα boulder συμμετείχαν 103 αθλητές/τριες και στον αγώνα δυσκολίας και ταχύτητας 90 αθλητές/τριες.

Από πλευράς Μαγνησίας, οι ΕΟΣ Βόλου και ΕΟΣ Αλμυρού πήραν μέρος στη διοργάνωση, με τον ΕΟΣ Βόλου ν’ αναδεικνύεται 12ος και ο ΕΟΣ Αλμυρού 13ο2.

Οι βαθμοί:

Σύλλογος             Boulder                Δυσκολία            Ταχύτητα           

  1. ΕΟΣ Βόλου 106,0 118,0    224,0
  2. ΕΟΣ Αλμυρού 100,0 51,0       151,0

H νέα πλατφόρμα της Vertical life χρησιμοποιήθηκε και στους δύο αγώνες του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και συνέβαλε σημαντικά στην γρήγορη και αξιόπιστη απεικόνιση των αποτελεσμάτων» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα έγινε παρουσία και τον τριών προπονητών της Εθνικής, Στέλλας Κερασίδου (Επικεφαλής ομοσπονδιακή προπονήτρια), Νικόλαου Μαγγίτση (Βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής Νοτίου Ελλάδος), Κωνσταντίνου Πεντεφούντη (Βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος) είδαν όλους τους αθλητές/τριες και τις δύο μέρες έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την απόδοση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.