Αγωνιστική αποχή για να γλιτώσει το χειρουργείο ο Γιώργος Παρασκευάς

Χωρίς τον Γιώργο Παρασκευά θα παραταχθεί η Νίκη  Βόλου την Κυριακή στις 17.00 κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. 

Ο  ύψους 1.98 πάουερ φόργουορντ και σέντερ επισκέφτηκε γιατρό στη Λάρισα, ο οποίος του συνέστησε οπωσδήποτε αγωνιστική αποχή μέχρι τα Φώτα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δε θα προπονείται καθόλου μέχρι τότε, με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί η κατάστασή του. Αν δε συμβεί αυτό μέσω αγωγής και φυσικοθεραπείας, τότε ο Βολιώτης μπασκετμπολίστας θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για καθαρισμό μηνίσκου, καθώς έχει υποστεί μία μικρή κάθετη ρήξη έσω μηνίσκου από σύγκρουση γόνατο με γόνατο στο τέλος του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας. Ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να βοηθήσει την ομάδα του σε κάποια από τα κρίσιμα επόμενα ματς, δείχνοντας αυταπάρνηση, και ο τραυματισμός του υποτροπίασε, με συνέπεια να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις και να έχει οίδημα στο γόνατο, το οποίο έχει μαζέψει και υγρό. 

Από κει και πέρα ο Παναγιώτης Τσώλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό,  αλλά όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί με δέσιμο στο συγκεκριμένο σημείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.