Αγωνιστικό ξεκίνημα τον Φεβρουάριο για τον ΣΔΥΒ

Στην Έδεσσα ο Δημητριάδης ήταν 1ος στην κατηγορία

Δύο αγώνες που έγιναν σε Έδεσσα και σε Όλυμπο την Κυριακή 4 του μήνα, αποτέλεσαν το αγωνιστικό ξεκίνημα του Φεβρουαρίου για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου.

Ο 9oς Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας απόστασης 12 χιλιομέτρων στη διαδρομή Μεσημέρι-Φλαμουριά με επιστροφή, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 7 αθλητών του συλλόγου. Μάλιστα στις γυναίκες η Τόνια Τσιρογιάννη πέτυχε να ανέβει στο βάθρο της γενικής κατάταξης, στην 3η θέση με χρόνο 1:12:35. Στο βάθρο νικητής της κατηγορίας ανέβηκε επίσης ο Αμβρόσιος Δημητριάδης, 8ος γενικής με 54:51. Ικανοποιητικό αγώνα και καλές θέσεις στις κατηγορίες πέτυχαν επίσης οι Στέργιος Κουσκουρίδας 30ος γενικής με 1:00:54, Γιάννης Ζήσης 32ος με 1:01:16, Χαράλαμπος Ταγάρας 44ος με 1:05:47, Αχιλλέας Καλαμάκης 64ος με 1:15:46 και Γιάννης Μυλωνάς 82ος με 1:21:38.

Ο Rogkas έγινε στον Όλυμπο, με αρκετές παραλλαγές από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς φέτος δεν είχε τα πλήρη χαρακτηριστικά αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι καλούνταν να ξεκινήσουν τη διαδρομή όποτε ήθελαν, από το πρωί της Κυριακής ως το μεσημέρι, και να δείξουν μέσω του gps τους της πορεία και τον χρόνο τους. Ο Rogkas είναι ένας χειμερινός αγώνας που φτιάχτηκε, για να κινείται στο χιόνι, το οποίο όμως (και φέτος) ήταν λιγοστό. Η διαδρομή είναι απόστασης 31 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική ανάβαση 2.400 μέτρων. Οι αθλητές-μέλη του ΣΔΥΒ Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Γιώργος Φασούλας, Γιάννης Αργύρης, Λίνα Παπακυριαζή έτρεξαν τον αγώνα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.