Άγρια κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Καραπαπά για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Με ένα tweet “φαρμάκι” ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταφέρθηκε ευθέως κατά του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Μετά τη δημοσιοποίηση αποκαλυπτικών στοιχείων από τη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο, ο γνωστός δημοσιογράφος βάζει πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο “κάδρο” των ευθυνών τον Κώστα Καραπαπά.

Στο tweet του τον αποκαλεί “παχύδερμο” και αναρωτιέται με σαφή ειρωνική διάθεση, με ποιον μίλησε ο κ. Καραπαπάς πριν και μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Μάλιστα τον προειδοποιεί να προσέξει μην απαντήσει λάθος.

Η απάντηση Ολυμπιακού και Καραπαπά

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα ακολουθήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην περίπτωση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος την Παρασκευή (1/3) έχει κάνει ανάρτηση στο tweet με αιχμές για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και τονίζουν ότι θα φροντίσουν να καταδικαστούν οι συκοφάντες. Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν μία μέρα βολική, για τους γνωστούς σκευωρούς και συκοφάντες. Για τη νέα εκστρατεία λάσπης θα φροντίσουμε (όπως και για τις προηγούμενες) να καταδικαστούν», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ενώ θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο Κώστας Καραπαπάς μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Επειδή η μαϊμού της ΚΥΠ ασχολήθηκε μαζί μου, έχω να πω τα εξής: Γι’ αυτό που έγραψες για μένα, θα πας στη Δικαιοσύνη να απολογηθείς ως επαγγελματίας συκοφάντης.

Κατά τα άλλα: Καλύτερα να είσαι παχύδερμο, παρά ΚΕΡΑΤΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.

Και επειδή θες να ξέρεις με ποιον μίλησα θα σου πω.

Μίλησα με τον συγχωρεμένο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ φίλο μου Σωκράτη Γκιόλια και μου είπε ποιος έβαλε να τον δολοφονήσουν. Και εννοούσε εσένα, ΜΑΪΜΟΥ…», αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει άμεση

σχέση με τον ξυλοδαρμό Τζήλου το zougla.gr

Tο zougla.gr υποστηρίζει με δημοσίευμά του πως τα στοιχεία της δικογραφίας αποκαλύπτουν πως έχουν καταγραφεί οι εξής τηλεφωνικές επικοινωνίες των τριών δραστών στον ξυλοδαρμό Τζήλου:

-με παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός

-με την εταιρεία Capital με έδρα τον Πειραιά, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη

-με τον άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλαο Συντυχάκη

-με τον γνωστό λαουτιέρη, επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της Ντόρας  Μπακογιάννη, Μανώλη Κονταρό

-με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, τον αρχιδιαιτητή που συνδέθηκε με την περίφημη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.