Αγριά: «Προβληματιζόμαστε αλλά είμαστε παρόντες»

Η επιπλέον θέση ανόδου που προκύπτει για τις ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ στη Γ’ Εθνική κατηγορία φέρνει σε θέσεις… μάχης την Αγριά και τον ΓΣ Αμπελώνα, με την ΕΣΚΑΘ να ορίζει αγώνα μπαράζ μεταξύ τους στις 4 Ιουλίου και στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων. Το ΔΣ της Αγριάς συνεδρίασε χθες, προκειμένου να αποφασίσει τι θα κάνει η ομάδα, δηλώνοντας όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «παρών», αλλά και εκφράζοντας προβληματισμούς για την αγωνιστική απραξία και για το ελάχιστο χρονικό διάστημα προετοιμασίας.

Η Αγριά θέτει λοιπόν θέμα αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα, έχοντας θέσει αυτούς τους προβληματισμούς υπόψη της ΕΣΚΑΘ. Στην ανακοίνωσή του, το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ του ΓΣ Αγριάς μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν στο θέμα της τρίτης ομάδας που πρέπει να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική στον Βόρειο Όμιλο για την σεζόν 2020-2021 και προκύπτει από το μπαράζ, όπως μας ενημέρωσε η ΕΣΚΑΘ, μεταξύ της ομάδος μας και του ΓΣ Αμπελώνα στις 4/7/2020 στο γήπεδο των Φαρσάλων αποφάσισε τα εξής:

1) Απεστάλη έγγραφο τόσο στην ΕΟΚ όσο και στην ΕΣΚΑΘ που αναφέρει τους προβληματισμούς μας για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αφού καλούνται να παίξουν ένα τόσο σημαντικό αγώνα μετά από 4 μήνες απραξίας με μια προετοιμασία 20 ημερών!!!

2) Ζητάμε από την διοργανώτρια αρχή την παράταση του αγώνα τουλάχιστον μιας εβδομάδος και συγκεκριμένα προτείνουμε την 12/7/2020 ως ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα!

3) Εφόσον η διεξαγωγή του αγώνα κρίνεται απαραίτητη όσο και αν μας βρίσκει αντίθετους, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, φυσικά δηλώνουμε παρών!

4) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες του περσινού ράστερ και του προπονητή μας που εν μέσω καλοκαιριού, μαθημάτων, εργασιών και άλλων δύσκολων καταστάσεων που περνάει ο καθένας μας αποδέχτηκαν όλοι το κάλεσμα του συλλόγου και δήλωσαν παρών γι’αυτόν το πολύ σημαντικό αγώνα!

5) Αρχής γενομένης από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδος γι’αυτό τον πολύ δύσκολο αγώνα που μας βρίσκει όλους μια γροθιά, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο»!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και φιλάθλους που όλη την χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας!

Ανακοίνωσε Στάμο

Την ίδια στιγμή, η Αγριά ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη. Πρόκειται για τον Νίκο Στάμο, με τη διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί την Ανάληψη για την παραχώρηση του παίκτη και για την όλη συνεργασία.