Αιχμηρή ανακοίνωση της Ξάνθης για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Επίσημη αντίδραση υπήρξε από την διοίκηση της Ξάνθης μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που διατήρησε το -12 που επιβλήθηκε στους Ακρίτες για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και την μετοχική τους σύνθεση.

Η θρακιώτικη ΠΑΕ κάνει λόγο για μια απόφαση που λήφθηκε από έναν μηχανισμό του ελληνικού κράτους, δεν ελέγχθηκε από τα δικαστικά όργανα αλλά θεωρήθηκε-περιέργως όπως υποστηρίζουν-δεσμευτική.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ξάνθη:

  1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.
  2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

  1. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.
  2. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.
  3. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.
  4. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;
  5. Τι δεν πάει καλά;;;
  6. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.