Αιφνιδιάστηκε ο Διαγόρας και έχασε με 2-1 από τον Α.Ο. Σελλάνων

Ο Διαγόρας αιφνιδιάστηκε στο Προάστιο Καρδίτσας, έμεινε πίσω στο 17’ με 2-0 και παρότι μείωσε πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε και η ομάδα του Στεφανοβικείου ήπιε το πικρό ποτήρι της ήττας, που το φέρνει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Καραμπούζης, Βουραζέρης, Πρασσάς, Μπλέντι. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν Σπ. Καραπλιάγκος και Ζενούνης, ενώ πίσω από τον κλασικό προωθημένο Αναστασίου έπαιξαν στον άξονα ο Κυριάκος, στα δεξιά ο Κουβελάς και στ’ αριστερά ο Ζιάκας. Στο 40’ ο Στέλιος Αρσένος θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα έκανε δύο γρήγορες αλλαγές, περνώντας στη θέση των Σπ. Καραπλιάγκου και Κουβελά Αλεξίου και Αλαμάνη αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ, ξεκινώντας με τους χειρότερους οιωνούς το παιχνίδι. Στο 12’ ο Τζουμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Κουτσιρίμπα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 17’ ο Τσάγκας μετά από γέμισμα εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Διαγόρα και με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Τουλάχιστον ο Διαγόρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι, πριν βγει το ημίχρονο, με τον Μπλέντι στο 42’ με απευθείας φάουλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη και να μειώνει σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη φάση και στη ισοφάριση και υπέστη την 9η ήττα του, που τον κρατά στους 18 βαθμούς στην προτελευταία θέση.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Καλφούντζος, Κοντός, Τζέκος, Τζάνης, Τζουμάκης (90’+1′ Καστελάνος), Χάδιαρης, Τσάγκας (83′ Μπαλτάς), Μπιτέλης, Μπακρατσάς (86′ Κούλπας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Μπλέντι, Βουραζέρης, Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος Σπ. (40’ Αλεξίου), Ζενούνης, Ζιάκας (72’ Καλιακούδας), Κουβελάς (40’ Αλαμάνης), Κυριάκος, Αναστασίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.