Αίολος Τρικάλων: «Ναι σε ανόδους, όχι σε υποβιβασμούς και περισσότερες κατηγορίες»

Ο Αίολος και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαγεωργίου έστειλε τις δικές του προτάσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ύστερα από το κάλεσμα της ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων η ομάδα των Τρικάλων ζητά να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ανέλθουν κατηγορία οι ομάδες που πληρούν τα κριτήρια ανόδου, να μην υποβιβαστεί κανείς και να μην αυξηθούν οι όμιλοι.

Αναλυτικά:

«Ο Αίολος Τρικάλων επικροτεί την απόφαση σας για διακοπή των πρωταθλημάτων στην επικράτεια. Οι ανθρώπινες ζωές αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα και ω εκ τούτου δεν δύναται να υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα νόσησης, έστω και ελάχιστη, για τους συμμετέχοντες σε έναν αθλητικό αγώνα.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την δυσκολία για την όσο το δυνατόν δικαιότερη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης, που δημιουργήθηκε στα πρωταθλήματα Ελλάδας.

Κρίνουμε σκόπιμο με την επιστολή αυτή να σας ενημερώσουμε για τις θέσεις του σωματείου μας όσον αφορά την κατάληξη των πρωταθλημάτων στη χώρα μας.

Α. Πιστεύουμε ότι οι βαθμολογίες πρέπει να επικυρωθούν ως έχουν και οι ομάδες που πληρούν τα κριτήρια ανόδου να ανέλθουν κατηγορία.

Β. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει υποβιβασμός κανενός σωματείου από καμία κατηγορία έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αδικία. Να υπάρξει δηλαδή μια μικρή αναδιάρθρωση κατηγοριών, η οποία θα αφορά μόνο τα σωματεία που υποβιβάζονται.

Γ. Διαφωνούμε κάθετα με σενάρια δημιουργίας περισσοτέρων από τους ήδη υφιστάμενους ομίλους των εθνικών πρωταθλημάτων διότι η κίνηση αυτή θα σημάνει τεράστια υποβάθμιση του αθλήματος μας.
Με την ελπίδα να είναι η μοναδική φορά που βρισκόμαστε όλοι σε αυτήν την θέση στέλνουμε τις ευχές μας για υγεία όλων σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.