Αισιόδοξη για συμμετοχή στο Τόκιο η Αναγνωστοπούλου

Τα τελευταία χρόνια η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αποτελεί την βασική πρωταγωνίστρια στη δισκοβολία Γυναικών. Με σταθερότητα και συνέπεια έχει καταφέρει να διεκδικεί συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά, η 29χρονη αθλήτρια νιώθει πως ακόμη δεν έχει πετύχει αυτά που μπορεί. Για εκείνη η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία να διεκδικήσει επιδόσει,ς που θα της δώσουν όχι μόνο συμμετοχή αλλά και μια καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Στόχος είναι να κάνω ατομικό ρεκόρ (61,53 μ.) και να κυνηγήσω και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο είναι 63,50 μέτρα. Είναι καιρός να βγουν οι μεγάλες επιδόσεις. Στοχεύω ψηλά για να έρθει το καλύτερο δυνατό», δηλώνει η πρωταθλήτρια.

Η Αναγνωστοπούλου προγραμματίζει, εφόσον όλα εξελιχθούν καλά να αγωνιστεί, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στην Λειρία τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Σίγουρα θέλω να είμαι παρούσα στη Λειρία, ωστόσο αν γίνει και το Χειμερινό ρίψεων στη χώρα μας, θα συμμετάσχω και εκεί. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για τους αγώνες, αφού δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», υπογραμμίζει.

Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαδόπουλου έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μ. από το 2017, ενώ μετρά ήδη μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και τους επόμενους μήνες θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Αγώνες του Τόκιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.