Αισιοδοξία και κινητικότητα στη Νίκη Βόλου

H άφιξη του Στάικου Βεργέτη στον Βόλο φέρνει και την πρώτη συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης σε επίσημο επίπεδο, όσον αφορά τη νέα χρονιά, και σ’ αυτήν δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη δυνατότητα πλέον, μετά τη λήξη του περιορισμού εξαιτίας της άφιξής του από το εξωτερικό και των μέτρων που ισχύουν λόγω κορωνοϊού.

Η συζήτηση αυτή (πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου) αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα, ωστόσο δεν θα είναι και η μοναδική, μιας και πολλά έχουν να γίνουν σε βάθος χρόνου μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όχι ότι δεν έχουν ήδη γίνει κινήσεις, αφού και συζητήσεις για ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές έχουν πραγματοποιηθεί, και η ανίχνευση μεταγραφικών στόχων, και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει βρεθεί, και αυτό δεν θα είναι άλλο από την Πορταριά Πηλίου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ρήγας Στύλας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Classico-9,86), ενώ ως γνωστόν έχει καθοριστεί και ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση (6 Ιουλίου).

Όλα τα παραπάνω βέβαια συνδέονται άμεσα και με το θέμα της αναδιάρθρωσης και της κατηγορίας στην οποία θ’ αγωνίζεται η Νίκη Βόλου, που βάσει σεναρίων θα βρεθεί του χρόνου στη Super League 2. Βέβαια οι άνθρωποι της Νίκης θέλουν και την επισημοποίηση αυτής της ανόδου για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Ωστόσο κινήσεις που μπορούν να γίνουν ανεξαρτήτως κατηγορίας ήδη γίνονται και οι απαραίτητες συζητήσεις και επαφές είναι σε εξέλιξη.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και ο εντοπισμός του αλλοδαπού επιθετικού που φαίνεται ότι έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη του τεχνικού επιτελείου, και το βάρος τώρα πέφτει στους διοικούντες για τις σχετικές διαπραγματεύσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται! Βέβαια προέχουν οι ανανεώσεις, καθώς αρκετοί παίκτες της Νίκης έχουν αφήσει επίσης καλές εντυπώσεις και ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον. Για παράδειγμα ο Θωμάς Τσιμπούκας προσεγγίστηκε από τον Πιερικό, ωστόσο οι άμεσες κινήσεις των διοικούντων της Νίκης και του Ρήγα Στύλα έκλεισαν το θέμα με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.