Ακαδημίες χωρίς συνδρομές από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ενώ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η Δήμητρα Ευξεινούπολης ξεκινάει τις αλλαγές εκ βάθρων, ρυθμίζοντας τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε μέσω social media η διοίκηση του συλλόγου, οι ακαδημίες της Δήμητρας Ευξεινούπολης μπαίνουν σε νέα εποχή, και μεταξύ άλλων ελήφθη η απόφαση να καταργηθούν τα δίδακτρα και οι μηνιαίες συνδρομές!

Στην τοποθέτηση μέσω διαδικτύου, οι υπεύθυνοι σημειώνουν τα εξής: «Η ιστορική άνοδος του συλλόγου μας αλλάζει πλέον τα δεδομένα και φέρνει άμεσα τεράστιες αναβαθμίσεις στα τμήματα υποδομής. Οι ακαδημίες μας μπαίνουν σε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Έχοντας ως γνώμονα το μέλλον για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπόλης καλεί τους αθλητές του αύριο, να γίνουν σήμερα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας, να γνωρίσουν τις αξίες του σεβασμού, του υγιούς συναγωνισμού και φυσικά να μάθουν κοντά μας, τα μυστικά της μπάλας!

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, καθώς η φετινή ένταξη στις ακαδημίες περιλαμβάνει:

  • ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή!
  • ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα! (Ξεχάστε τις μηνιαίες συνδρομές!!!)
  • ΔΩΡΕΑΝ αθλητική ένδυση!
  • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των τμημάτων!
  • ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσεις!

Οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και θα γίνονται καθημερινά, από τις 19:00 έως τις 20:30, στα γραφεία του γηπέδου Ευξεινούπολης. Σας περιμένουμε όλους! Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ζαφειρίου Γιώργος (698 350 3842). Προπονητής Ακαδημιών: Βούλγαρης Παναγιώτης (697 735 2903).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.