Ακόμη ένας πολύτιμος βαθμός στην Τσαριτσάνη για τον Θησέα

Το χαμένο τετ-α-τετ του Ζάχου στις καθυστερήσεις

Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας για τον Θησέα, που απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην παραμονή. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μπορεί να αισθάνεται τυχερή σε κάποιες φάσεις που δε δέχθηκε κι άλλο τέρμα, που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην ήττα, αλλά αυτή ήταν που είχε την πολύ μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις, για να κλέψει το παιχνίδι και να φύγει με το διπλό από το γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας».

Στο 13’ η κεφαλιά του Γιαουπλάρι έφυγε λίγο άουτ σε μία φάση που θύμισε το γκολ κόντρα στον Αλμυρό. Στο 17′ ο Χάμος πλάσαρε από θέση μέσα δεξιά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 25′ και το 36’ μετά από κόρνερ του Μπαλογιάννη και σέντρα οι κεφαλιές του Κατσαμάγκα έφυγαν εκτός εστίας. Τη  μεγαλύτερη ευκαιρία οι γηπεδούχοι την έχασαν στο 42′, όταν μετά από σέντρα του Ντούφα, ο Κουμπούρας πλάσαρε, για να αποκρούσει προ της γραμμής τέρματος ο Διαμαντόπουλος, ενώ στη συνέχεια  το σουτ του Τσάτσου κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Θησέα και κατέληξε κόρνερ.

Ο Θησέας είχε την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη με την επικίνδυνη κεφαλιά του Οικονόμου, που δε βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 52′, όταν ο  Καραλούλης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα, αφού κόντραρε, στο αριστερό παραθυράκι του Κεφαλά, ωστόσο η αντίδραση του Θησέα ήταν άμεση, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (56’)  ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε ως τη λήξη. Ο Βλάχος σούταρε, αφού βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασίου, ο τερματοφύλακας του Οικονόμου απέκρουσε, αλλά ο Τσιουρής πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος πέρασε με πλασέ την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκήπερ, που την είδε να … αναπαύεται στο βάθος της εστίας του.

Στο 58′ μετά από σέντρα του Γκαμπέτα, ο Μπαλογιάννης με κεφαλιά από κοντά πλησίασε στο 2-1, με την  μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 72′ δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ αρκετά κοντά στην εστία.

Στο 92’ ο Θησέας, ωστόσο, είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με το διπλό. Ο Κοτζαθανάσης  έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Ζάχο που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Αναστασίου, θέλοντας να σκοράρει με περίτεχνο τρόπο.

Στο 93′, τέλος, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιαουπλάρι, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Να τονιστεί ότι ντεμπούτο στην ενδεκάδα έκανε ο Δίντσης, που έπαιξε στην τριάδα της άμυνας μαζί με τους Γιαουπλάρι και Βαν Ντε Γουΐχε. Δεξιός μπακ-χαφ ήταν ο Φραγκογιάννης, αριστερός ο Διαμαντόπουλος, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Οικονόμου, Χατζησταμάτης και Πέτσης. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο στο 3-5-2 του Λάκη Μπακάλη, αποτέλεσαν οι Τσιουρής και Βλάχος.
OIKONOMOΣ TΣAΡITΣANHΣ: Αναστασίου, Ντούφας (46′  Χατζής), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (73′  Τόλιος), Κατσαμάγκας (70′ Μουλτσιάς), Μπαλογιάννης, Γκαμπέτας.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Δίντσης,  Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε (46′ Μπόρας), Χατζησταμάτης, Πέτσης,  Φραγκογιάννης (64′ Νιαώτης), Βλάχος (82′ Κοτζαθανάσης), Οικονόμου,  Τσιουρής (79′ λ. τρ. Ζάχος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.