Ακόμη και Πρωτοχρονιά στο γήπεδο βρέθηκε η Νίκη Βόλου

Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε κάθε περίπτωση και αυτό φαίνεται ότι ασπάζεται και ο Στάικος Βεργέτης, αφού ακόμη και ανήμερα Πρωτοχρονιάς όρισε προπόνηση για τους παίκτες της Νίκης Βόλου. Έτσι συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης για το 2020, με τη Νίκη Βόλου να δοκιμάζεται στην έδρα του Θεσπρωτού.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, όταν και είχαν επικρατήσει με 2-1 σε βάρος του κυριακάτικου αντιπάλου τους, χάρη στα δύο τέρματα που είχε σημειώσει σε εκείνη την αναμέτρηση ο Αντόνιο Ροχάνο. Τα δεδομένα βέβαια είναι κάπως διαφορετικά τώρα, αφού ο Στάικος Βεργέτης είναι πρώτος προπονητής αντί του Ισαάκ Χοβέ, ενώ ο Θεσπρωτός παραμένει υπολογίσιμος στην έδρα του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, με το σύνολο των παικτών να είναι στη διάθεση του προπονητή, ωστόσο ένα απρόοπτο έχει προκύψει με τον Κώστα Κυριακίδη που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όπως συνηθίζει πάντως ο Στάικος Βεργέτης θα περιμένει τον παίκτη ώστε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο εφόσον είναι 100% έτοιμος. Πάντως η αποστολή της Νίκης θα αναχωρήσει το Σάββατο και θα διανυκτερεύσει στην Ηγουμενίτσα.

Περιμένει την οριστική απάντηση
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο παίκτης που θα δώσει λύσεις στην επίθεση της Νίκης Βόλου δέχεται στενό… μαρκάρισμα από τους διοικούντες ώστε να πει το «ναι» και να ενταχθεί στην ομάδα.
Η περίπτωση του Ισπανού δεν φαίνεται να προχωρά και έτσι προκρίνεται αυτή του ισπανόφωνου Λατινοαμερικάνου, που αποτελούσε εξ αρχής έναν από τους δύο βασικούς στόχους. Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της Νίκης ελπίζουν σε θετική απάντηση, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν στις σκέψεις τους και μία εναλλακτική λύση, εφόσον υπάρξει ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Σάββατο οι Νέοι στο «Π. Μαγουλάς»
Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Νέων της Football League, η Νίκη Βόλου έχει εντός έδρας παιχνίδι στο πρόγραμμά της. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και στις 15:00 την ομάδα της Καβάλας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», δείγμα του ότι οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και πέρα από προπονήσεις μπορούν να διεξαχθούν σ’ αυτό και κάποιες τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.