Ακούστε το νέο τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Like Giannis»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τον θρίαμβο των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ και τη φανταστική εμφάνισή του στον έκτο αγώνα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς όπου σημείωσε 50 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και έκανε πέντε τάπες. Τώρα, μετά την αποθέωσή του από χιλιάδες φιλάθλους, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού, ένα νέο τραγούδι έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν δημιουργηθεί προς τιμή του «Greek Freak» από ταινίες μέχρι βιβλία.

Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη, Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili και οι Negros Tou Moria και Moose συνεργάστηκαν για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη Sky Vector Music για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών. Η Digital Minds έχει την επιμέλεια των ψηφιακών προορισμών του τραγουδιού, καθώς και τη διανομή και διαχείρισή του.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Like Giannis» και σε ένα χαρακτηριστικό του στίχο αναφέρει: «Ό, τι κι αν γίνει θα τα καταφέρω και δεν θα με αλλάξετε καν». Σε άλλο σημείο του τραγουδιού ακούγεται η φωνή του θρυλικού Κομισάριου του ΝΒΑ, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Ντέιβιντ Στερν να ανακοινώνει την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Draft του 2013.

Ακούστε το τραγούδι για τον «Greek Freak»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.