Ακτσιαλής στο «Magnesiasports»: «Πολύ ρευστό το τοπίο-Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες του Θησέα»

Μπροστά σε μία πρόκληση για την προπονητική του καριέρα βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Ακτσιαλής, καθώς ανακοινώθηκε και επισήμως η πρόσληψή του από τον Θησέα Αγριάς, αναλαμβάνοντας την ομάδα σε μία… περίεργη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, κάτι που αναφέρει και ο ίδιος στο «Magnesiasports».

«To κυριότερο είναι η επιστροφή στο γήπεδο. Αλλά αυτό είναι το ένα κομμάτι, γιατί από την άλλη δεν έχουμε τα οριστικά δεδομένα για το πώς θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα. Είπανε για τις 28 Μαρτίου αλλά βλέπουμε και σενάρια να κάνουν την εμφάνισή τους» σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Ακτσιαλής, τονίζοντας παράλληλα ότι ακολουθεί δουλειά και πάλι δουλειά. «Εμείς, από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προερχόμαστε από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, αλλά θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στον μεγαλύτερο βαθμό έτοιμοι. Πάντως καμία ομάδα δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να φτάσει στο 100%» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Θησέα Αγριάς.

Μιλώντας λοιπόν για πρόκληση από τη στιγμή που αναλαμβάνει για πρώτη φορά ανδρική ομάδα εθνικής κατηγορίας, έχοντας την εμπειρία των Κ17 στη Super League στο παρελθόν, ο Γιάννης Ακτσιαλής κατηγορηματικά αναφέρει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του Θησέα. «Γνωρίζω το υλικό της ομάδας, είναι ένα σύνολο νεαρών και έμπειρων, εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών.  Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, και θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή μόνο εάν προκύψει κάτι πολύ εξαιρετικό στο προσκήνιο» υπογραμμίζει.

Τέλος, όσον αφορά την ίδια κατηγορία, υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα δύσκολο έργο, καθώς οι περισσότερες ομάδες κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. «Πρέπει βέβαια να δούμε αν θ’ αλλάξουν και πώς μπορεί να καταρτιστούν οι όμιλοι από την ΕΠΟ. Οπότε μένουμε στο θεωρητικό κομμάτι προς το παρόν. Ξεκινούμε λοιπόν την προετοιμασία μας και κινούμαστε μέρα με τη μέρα» κατέληξε ο Γιάννης Ακτσιαλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.