Άκυρη η συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για τη βία!

Μετά τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Για σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για την βία στην οποία θα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Αυγενάκης-Χούμπελ, αλλά αυτό δεν θα γίνει μετά τα περιστατικά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη Πέμπτη σήμερα Δευτέρα θα λάμβανε χώρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η πρώτη συνεδρίαση της Steering Committee, ης επιτροπής που συστήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργείου σε συνεργασία με FIFA/UEFA για την ασφάλεια στα γήπεδα, την αντιμετώπιση της βίας και την ακεραιότητα των διοργανώσεων.

Στις προγραμματισμένες εργασίες εκτός φυσικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη θα έδινε το παρών (μεταξύ άλλων) και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Xέρμπερτ Χούμπελ. Ομως μετά τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» η συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ακύρωση της συνεδρίασης ήταν μια κοινή απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των FIFA/UEFA από την Ελβετία για τις συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους των FIFA/UEFA αλλά και για τις συμπεριφορές προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και από τις δύο ομάδες!

Mε πληροφορίες από Gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.