Ακυρώθηκε σωστά γκολ στο 90′ του ΝΠΣ Βόλος και έχασε 0-1 από τον Αρη

O ΝΠΣ Βόλος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί του Ατρομήτου, χάνοντας με 0-1 στο Πανθεσσαλικό από τον Άρη, ο οποίος έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο να είναι κι αυτός που το κέρδισε σε καθαρή ανατροπή του από τον απρόσεκτο Μπαριέντος. Στο 90ο λεπτό χρειάστηκε το VAR, για να ακυρωθεί σωστά το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων από τον Τέκιο με κεφαλιά, καθώς στη σέντρα που προηγήθηκε του Μπαρτόλο η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου καθαρά!

Έτσι, οι κυανέρυθροι, παρά την πίεσή τους στο δεύτερο 45λεπτο, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Πάντως, μεγάλη ευκαιρία ο ΝΠΣ Βόλος δεν έκανε στο δεύτερο μέρος, ούτε φυσικά και στο μέτριο πρώτο.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.
AΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64’ Μάνος), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεζ (63’ Μαντσίνι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.