Αλ.Κούγιας: Ο Μπέος που δούλευε «μπραβάκι», εμφανίζεται ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου!

«Προσπαθούν να απαλλάξουν τον Μπέο από το Koriopolis με τους γνωστούς τους στη δικαιοσύνη»

Δηλώσεις «βόμβα» έκανε ο γνωστός δικηγόρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που καταφέρθηκε κατά του πρώην παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου και βασικού κατηγορούμενου στο σκάνδαλο του Koriopolis Αχιλλέα Μπέου, αλλά και άλλων παραγόντων του ποδοσφαίρου όπως ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Νίκος Πατέρας καθώς επίσης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη . Μιλώντας στον Αθλητικό Metropolis 95,5, και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη, ο γνωστός ποινικολόγος καταφέρθηκε κατά των εμφανιζόμενων ως εξυγιαντών του ποδοσφαίρου οι οποίοι «έχαναν και άρχισαν τους εμπρησμούς στο σπίτι του Μπίκα και το ξύλο στον Τσαχειλίδη», ενώ για τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει ότι «φτάσαμε στο σημείο αυτοί που δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν, δεν τους ήξερε κανένας, δούλευαν μπραβάκια, να εμφανίζονται ως τιμητές σε εκπομπές που θέλουν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου». Όπως είπε ο κ. Κούγιας για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει «να μείνει εδώ η FIFA πέντε χρόνια. Όσοι θέλουν το 50-50 θέλουμε τη FIFA. Όσοι ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και ετοιμάζουν και προσφυγή στο ΣτΕ, ονειρεύονται άλλα πράγματα για να βρουν χώροι κι αυτοί. Άλλο νομιμότητα, άλλο νομιμοφάνεια. Πως προχωράμε; Με εκλογές που προέρχονται από ενώσεις που έχουν χαλάσει εκατομμύρια ευρώ και έχουν τρομοκρατήσει ανθρώπους;»

«Εγκληματική οργάνωση στις εκπομπές Θωμαΐδη»

Όπως άφησε να εννοηθεί από τις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, υπάρχει προσπάθεια να απαλλάξουν τους Αχιλλέα Μπέο και Γιάννη Παπαδόπουλου από το Koriopolis με τους «γνωστούς τους στη δικαιοσύνη», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «οι εξυγιαντές είχαν μαζί τους αυτούς που είναι κατηγορούμενοι» στην προαναφερόμενη δικαστική απόφαση. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας «όταν βλέπω ξαφνικά όλους τους κατηγορούμενους που περιλαμβάνονται στο πόρισμα Παπανδρέου, όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση να παρελαύνει από τις εκπομπές του Θωμαΐδη και να κρίνει εμάς που έχουμε χαλάσει τα λεφτά μας, μας φυλάνε..». Ερωτηθείς αν είναι ο κ. Πατέρας που τους βάζει και κάνουν αυτή τη δουλειά απαντά «η κρίση η δική μου είναι ότι όταν αυτοί είναι όλοι μαζί, δεν είμαι σε θέση να ξέρω, όμως ξέρω ότι στο γραφείο του κ. Πατέρα, ξέω ότι ήταν εγώ, ο Θωμαΐδης και ο Αλαφούζος, Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω και τι γίνεται στο παρασκήνιο. Εγώ δημοσιοποίησα τις κασέτες. Τώρα αν υπάρξει προσπάθεια γιατί έτσι τους έχουν διαβεβαιώσει, ότι με τους γνωστούς στους στη δικαιοσύνη θα τους απαλλάξουν από τη διαδικασία που θα γίνει στις επόμενες μέρες από το πόρισμα Παπανδρέου και τους παρουσιάζουν να κάνουν τους τιμητές αυτών που πήραν πάνω τους αυτή την υπόθεση…Ήταν αυτοί που επί χρόνια είχαν πληρώσει την παράνομη συμπεριφορά τους, και μιλάω για τον Μπέο, τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, γι΄αυτούς που είναι στο στενό περιβάλλον και ήταν και στο παρελθόν, όταν ο Πατέρας ήταν στα πράγματα».

Δηλώσεις για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας και την προηγούμενη εβδομάδα μιλώντας στο Ράδιο Ένα και τον Γιώργο Καρεκλίδη και σας τις παραθέτουμε.

Έξαλλος ο Μπέος με δημοσιεύματα του «Γαύρου»

Στο μεταξύ αιχμηρή απάντηση έδωσε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που προβάλλονται στην πρώτη σελίδα της οπαδικής εφημερίδας «Γαύρος» αλλά και άρθρο του Red Sniper που φιλοξενείται στην ίδια εφημερίδα υπό τον τίτλο «Μεγάλο «περιβόλι» του στοιχήματος ο Μπέος που έκανε «Φαρ Ουεστ» τον Βόλο» το οποίο τον ταυτίζει με τα «στημένα» παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει στην απάντησή του ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου «Σχετικά με τα άθλια και συκοφαντικά, προς το πρόσωπό μου, δημοσιεύματα, από οπαδική εφημερίδα, πάντα υπό την καθοδήγηση και την έγκριση του γνωστού νταβαντζή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Πρώτον, εδώ και χρόνια δεν ασχολούμαι με το χώρο του ποδοσφαίρου, αφού αυτό έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας, χάρις στις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις του γνωστού νταβαντζή, που το θεωρεί σαν προσωπικό του μαγαζί. Για όσους «ανησυχούν» να είναι σίγουροι πως αν ποτέ θελήσω να επιστρέψω, θα το πληροφορηθούν αμέσως, αφού δεν συνηθίζω, εγώ τουλάχιστον, να κρύβομαι.

Δεύτερον, οι απόψεις και οι θέσεις μου για τα πρόσωπα παραμένουν σταθερές. Προφανώς με μπερδεύουν με τον Αλέκο το Κούγια, με τις γνωστές κυβιστήσεις. Επιστήθιος φίλος και αδελφός του Νίκου Πατέρα, ήταν ο νταβαντζής του ελληνικού ποδοσφαίρου

Τρίτον, για μένα προσωπικά οι γνωριμίες μου με τον Μαρινάκη και τον Πατέρα, ήταν πρόσκαιρες, ωστόσο οδυνηρά αξέχαστες, αφού στάθηκαν η αιτία να στερηθώ την ελευθερία μου και την οικογένειά μου, οδηγούμενος στις φυλακές.

Τέταρτον, για εμπρησμούς και ανατινάξεις και στησίματα αγώνων με ακριβή σκορ, όπως 0-0 ημίχρονο και 3-0 τελικό είναι γνωστό, σε όλους, ποιοι κατηγορούνται και ποιοι το οργάνωσαν.

Εν κατακλείδι όλοι εσείς που έχετε αποδυθεί στην απέλπιδα προσπάθεια να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να κατασκευάσετε ενόχους άλλους από τους πραγματικούς, δηλαδή τα αφεντικά σας, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι όλα έχουν την «τιμή» τους και θα κριθείτε από τους διαφόρους Τζιμπλάκηδες και τους κουμπάρους τους

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε το περίφημο «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί». Μην ξεχνάτε στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος κι εσείς τελειώνετε, πολύ σύντομα μάλιστα. Όλα στη ζωή δεν εξαγοράζονται, καθώς υπάρχουν και αξίες, αν έχετε ακουστά, αδιαπραγμάτευτες. Με δυο λόγια: Αντε γεια… Και αν θέλετε συνέχεια εδώ είμαι.

ΥΓ. Στη θέση σας θα έστρεφα την προσοχή μου στις πολλές κασέτες, με άκρως ενδιαφέρουσες συνομιλίες, που κυκλοφορούν στην ελεύθερη αγορά, και που περιέργως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν περιλαμβάνονται στις δικογραφίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.