Αλ. Μεταφτσής: Στον Ολυμπιακό αξίζει η κορυφή

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής μίλησε μετά τον Ν. Τσεκούρα, τονίζοντας τα εξής:

«Αυτό το όμορφο μέρος, που είναι το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού μας, μας το έχει παραχωρήσει ο Δήμος Βόλου και το κρατάνε σ’ αυτό το επίπεδο κάποιοι άνθρωποι, ο Νίκος Κάβουρας, ο Νίκος Τσεκούρας, ο Ζάχος Πολυχρόνης, ο Θανάσης Μπέικος, και γι’ αυτό θέλω να έρχομαι εδώ, για να τους τιμώ. Ξεκινάμε επίσημα τη χρονιά μαζί, όπως και πέρσι, και πιστεύω ότι μαζί θα τελειώσουμε αυτή τη χρονιά χαρούμενοι. Πέρσι δεν ήταν επιτυχημένη η χρονιά, όπως είπε ο πρόεδρος, επιτυχημένη είναι, όταν φτάνεις στην κορυφή. Στον Ολυμπιακό αξίζει η κορυφή και το αξίζετε και προσωπικά και ως ομάδες. Ελπίζω ότι φέτος θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε κοντά μας τους ανθρώπους που προβάλλουν το έργο το δικό μας και τους ευχαριστώ που είναι εδώ. Μέσω αυτού κατορθώνουμε και ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες που υπάρχουν, για να λειτουργούν τα τμήματα. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που θεωρώ ότι είμαστε πολύ συμπαγής και προσπαθούμε να κάνουμε ενέργειες τέτοιες, που θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επίπεδο παραπάνω. Ήδη κοντά μας είναι και σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος θα είναι ο γιατρός μας.

Στα κορίτσια που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις να ευχηθώ καλή επιτυχία, και στη Σταματία Διαμαντοπούλου και τη Χαρά Ντελή, οι οποίες θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουν το μέλλον τους και μαζί μ’ αυτό να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στην ομάδα, γιατί ξέρουν ότι δώσαμε έναν αγώνα για τις ίδιες και ελπίζω ο αγώνας αυτός να δικαιωθεί και στα δύο επίπεδα. Συγχαρητήρια και τον Σωτήρη Αχριάνη για το πτυχίο του και να του ευχηθώ καλός φαντάρος.

Να ευχαριστήσω τον πατέρα Θεόδωρο και να ευχηθώ στους προπονητές σας να έχουν δύναμη. Να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη Θεοχάρη, που για δεύτερη χρονιά βοηθάει την προσπάθεια στην προετοιμασία, αλλά και τους συνεργάτες μου, που με έχουν τιμήσει να ηγούμαι αυτής της προσπάθειας.

Την Τρίτη ξεκινούν οι ακαδημίες μας και σ’ αυτό το κομμάτι μπορείτε να παίξετε τον μεγαλύτερο ρόλο, γιατί σας παρακολουθούν πολλά παιδιά και από σας παρακινούνται να έρθουν στις ακαδημίες. Αυτό θα πρέπει και εμείς να το εκμεταλλευτούμε, για να αυξήσουμε τον αριθμό των παιδιών, αλλά και εσείς, για να έχετε τη χαρά ότι έχετε δημιουργήσει κάποιους διαδόχους. Για τα κορίτσια θεωρώ ότι κουβαλάτε μία τεράστια ευθύνη, γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής Ελλάδος. Να μην το έχετε ως βάρος αλλά ως κίνητρο να κάνουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο ακόμη μεγαλύτερο».

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτή η ανακοίνωση από τον Αλ. Μεταφτσή ότι την Τετάρτη στις 8 το βράδυ θα γίνει μπάρμπεκιου στην Άλλη Μεριά, ενώ ο ίδιος πληροφόρησε πως την επόμενη Δευτέρα θα γίνει μια γιορτή στο La Nave, στην οποία θα παρουσιαστούν τα νέα αποκτήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.