Αλ. Βοσνιάδης: Ανοιχτό …παράθυρο για μεταγραφή επιθετικού

«Παράθυρο» ανοιχτό για μεταγραφή ποδοσφαιριστή άφησε ο Αλέκος Βοσνιάδης κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης, μετά τη φιλική ισοπαλία με τη Λαμία (2-2). Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Ετοιμάζεται κάτι. Θα το δούμε πολύ σύντομα. Θα είναι λύση που θα μας δώσει αρκετά». Να υπενθυμίσουμε ότι μία εβδομάδα πριν, μετά τη φιλική ήττα με 0-2 από την ΑΕΛ, είχε τονίσει στις δηλώσεις του ότι «ψάχνεται» η Νίκη Βόλου για επιθετική ενίσχυση κι απ’ ότι φαίνεται η Διοίκηση τον …άκουσε. Για το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή εκτός έδρας είπε ότι «Πιστεύω θα είμαστε όπως πρέπει και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση». Για την προσαρμογή των δύο νεοφερμένων λάτιν παικτών, του Μορέιρα και του Ολαϊθόλα σημείωσε τα εξής: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας, αλλάζοντας ήπειρο. Δεν θα ενθουσιαστούμε ούτε θα τους απορρίψουμε με τη μία, είναι παιδιά που έχουν στοιχεία και πιστεύω ότι με την προσαρμογή τους θα έχουμε κι άλλες λύσεις».
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Αλέκου Βοσνιάδη μετά το παιχνίδι με την Λαμία:
Ερ.: Ένα δυνατό παιχνίδι με ομάδα της Super League και πλέον ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή την ερχόμενη Τετάρτη. Το σχόλιό σας;
Απ.: Δεν ακυρώσαμε το παιχνίδι γιατί θέλαμε να μεγαλώσουμε λίγο τους χρόνους μας. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν σχεδόν εκτός προγράμματος. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σήμερα μας δόθηκε η δυνατότητα να μεγαλώσουμε το χρόνο συμμετοχή κάποιων παιδιών. Ήταν καλή η παρουσία μας και δεν είχε καμία σχέση με την ΑΕΛ, μιας και παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, με περισσότερη όρεξη, με υπομονή στο παιχνίδι μας, καλή αμυντική συμπεριφορά για αρκετό διάστημα. Νομίζω ήταν μία καλή και σοβαρή παρουσία. Βέβαια, είχε πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά στην εικόνα μας. Δεν πρέπει ενώ είμαστε 2-0 να το …πετάξεις το παιχνίδι. Ο αντίπαλος έμπειρος είναι, έγινε από εμάς ένα πέναλτι όπου γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και μετά η αντίδρασή μας θα έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένη. Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση μας ήταν καλή, η ομάδα δεν πήγε πίσω, προσπάθησε να επιτεθεί, στοιχείο θετικό που κρατάμε. Ξέρετε όταν γυρίζουν αποτελέσματα, όταν θεωρείς ότι είναι ένα παιχνίδι ότι το έχεις κερδίσει, ξαφνικά σε 10 λεπτά ισοφαρίζεσαι. Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε, μπήκαν πολλά παιδιά να πάρουν χρόνο, θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία.

Ερ.: Η αρχική ενδεκάδα έχει σχέση με την ενδεκάδα για το Κύπελλο;
Απ.: Όχι. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα πρόσωπα. Νομίζω ότι είναι η αρχή και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες και σίγουρα θα πάνε και οι δύο να εκπλήξουν τον αντίπαλο, αλλά είμαστε κι ομάδες που γνωριζόμαστε από την περυσινή κοινή παρουσία. Λίγο ή πολύ περιμένουμε τι θα βρούμε. Περιμένουμε εάν θα επιστρέψουν τα δύο παιδιά που λείπουν (σ.σ. Σιαφά και Μιράντα με την Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας στο Μαρόκο). Υγιείς να είμαστε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πιστεύω θα είμαστε όπως πρέπει και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πήρε χρόνο κι ο Τσουκαλάς σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πιστεύω σιγά-σιγά να είμαστε όπως πρέπει και με όσα παιδιά είναι εδώ να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Προφυλάξαμε τον Γρομητσάρη, είχε ένα διάστρεμμα την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούσαμε να τον βάλουμε σήμερα, προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε και πιστεύω να είναι έτοιμος κι αυτός. Είναι μία λύση για εμάς, είναι έτοιμος να παίξει.

Ερ.: Εγκλιματίζεται σιγά-σιγά ο Μπρούνο Μορέιρα. Το σχόλιο σας;
Απ.: Είναι ένας παίκτης που ήρθε από μακριά. Εγκλιματίζεται σιγά-σιγά στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης και κυρίως στη Super League 2 που έχει τις ιδιαιτερότητές του. Κι αυτός και ο Ολαϊζόλα πιστεύω θα μας δώσουν λύσεις. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας, αλλάζοντας ήπειρο. Δεν θα ενθουσιαστούμε ούτε θα τους απορρίψουμε με τη μία, είναι παιδιά που έχουν στοιχεία και πιστεύω ότι με την προσαρμογή τους θα έχουμε κι άλλες λύσεις. Αυτή τη στιγμή δείχνουν να ψάχνονται αλλά παιχνίδι με παιχνίδι τους βλέπουμε να γίνονται καλύτεροι. Θα τους δώσουμε το χρόνο τους και θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι εάν υπάρχει υγεία η ομάδα μας θα είναι όπως πρέπει.

Ερ.: Είδαμε τον Παναγιωτίδη να παίζει δεξί εξτρέμ. Τον δοκιμάσατε εκεί, έχοντας κάτι στο μυαλό σας;
Απ.: Έχουμε επιλογές, καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και σε άλλες θέσεις. Ο Παναγιωτίδης από πέρυσι έχει παίξει αριστερό μπακ, στόπερ σε προηγούμενες ομάδες, πήγε στο κέντρο, στα πλάγια. Εντάξει μας ενδιαφέρουν πολύ αυτοί οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας δώσουν λύσεις σε διάφορες θέσεις και να μας λύνουν προβλήματα. Νομίζω ότι με την επιστροφή των παιδιών που λείπουν και κάτι ακόμα που έχουμε στο κεφάλι μας, ότι θα είμαστε όπως πρέπει. Ετοιμάζεται κάτι. Θα το δούμε πολύ σύντομα. Θα είναι λύση που θα μας δώσει αρκετά.

Ερ.: Ένα σχόλιο για τον Ηρακλή που θα αντιμετωπίσετε στο Κύπελλο;
Απ.: Μία ομάδα που έχει το πλάνο της, ίδιος προπονητής, ίδιοι σχεδόν ποδοσφαιριστές, ενισχύθηκε εκεί που ήθελε Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από την πεντάδα που θεωρώ ότι θέλουν να διεκδικήσουν παραπάνω πράγματα. Ήρθε πολύ νωρίς ένα ντέρμπι, γίνονται αυτά, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν. Θα ήταν καλύτερα εάν το είχαμε ένα μήνα αργότερα το ματς , αλλά κι αυτοί θα είναι όπως είμαστε κι εμείς. Υπάρχει μία διαφορά στο χρόνο που αρχίσαμε την προετοιμασία, με αυτούς να είναι δύο εβδομάδες πιο μπροστά από εμάς, αλλά με τη θέληση θα καλυφθούν πολλά πράγματα και δεν θα αφήσει να φανεί η διαφορά του χρόνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.