Αλαφούζος προς Μπέο: Με εκβιαστές δεν συνεργάζομαι – Πήρατε 1,6 εκ. ευρώ από το στοίχημα

Κόντρα στην τηλεδιάσκεψη της Superleague με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα

«Άναψαν» τα αίματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής (24/3) τηλεδιάσκεψης της Super League με θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σύμφωνα με το olaprasina.gr, η πρόταση του προέδρου του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέα Μπέου, με αφορμή τα τηλεοπτικά, η οποία εμπεριείχε και αναδιάρθρωση με μείωση των ομάδων σε 12 δεν τελεσφόρησε, με τον ίδιο τον Δήμαρχο Βόλου να την αποσύρει, κατά δήλωση του, στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Την ίδια ώρα, ο Μπέος βρέθηκε στο… μάτι του κυκλώνα δεχόμενος, μάλιστα, τα «πυρά» του Γιάννη Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου, μιλώντας και εξηγώντας την αρχική του πρόταση για την ανάγκη Κεντρικής Διαχείρισης στα τηλεοπτικά δικαιώματα, αρχικά υποστήριξε:

«Δεν αντέχουμε άλλο, να υπάρχουν ομάδες που θα μένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα παρακαλούν για να υπογράψουν την τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά… Δεν αντέχουμε άλλο. Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει συμβολαιογραφική πράξη για να προχωρήσουν ενωμένες. Να ξέρετε του χρόνου πρωτάθλημα έτσι δεν θα γίνει, θα πάμε στα δικαστήρια… Αν μπορούν οι μεγάλοι να το κάνουν μόνοι τους πρωτάθλημα».

Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν η εξής:

«Έτσι κύριε Μπέο… Εκβιάζουν οι τέσσερις ομάδες. Υπό απειλή και εκβιασμούς εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ποτέ στη ζωή μου. Κύριε Μπέο, πήρατε 1.6 εκατ. από το στοίχημα με την ΚΥΑ, αλλά για αυτό δεν είπατε κάτι…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη θέση του Γιάννη Αλαφούζου συμφώνησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διά στόματος Κώστα Καραπαπά, ενώ στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, υποβαθμίζοντας όσα είχε αναφέρει νωρίτερα.

Πηγή: olaprasina1908.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.