Αλεξίου: “Τελικός με Διαγόρα, το πρωτάθλημα σ’ αυτόν με τα λιγότερα λάθη”

Το ένα από τα δύο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ γίνεται στο Βελεστίνο την Κυριακή με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ρήγα Φεραίο και τον φιλοξενούμενο Διαγόρα. Η ομάδα του Στεφανοβικείου πέρασε μόνη πρώτη την περασμένη αγωνιστική με 39 βαθμούς, ενώ ο Ρήγας έχει 37 αλλά με ματς λιγότερο.

Ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης δηλώσεις έκανε στο magnesiasports, ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Διαγόρα:

” Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, ένας τελικός για εμάς. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια, από τη στιγμή που βρεθήκαμε από νωρίς σε θέση κυνηγού στη βαθμολογία, είναι τελικοί και πρέπει να τα κερδίζουμε. Με την έλευση του νέου προπονητή, είχαμε πει πως πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να τα κερδίσουμε όλα και να προχωράμε βήμα-βήμα. Είναι ένας ματς έδρας, κόντρα στον συνδιεκδικητή του τίτλου. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχοντας εννιά συνεχόμενες νίκες. Προετοιμαζόμαστε σωστά για ακόμα μία νίκη, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την άνοδο. Είναι ένας αγώνα που, αν κερδίσεις, λες πως πετυχαίνεις ένα εξάποντο, καθώς παίρνεις εσύ τρεις βαθμούς και τους στερείς από έναν συνδιεκδικητή σου. Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, βέβαια, κάθε αγωνιστική είναι σημαντική και δύσκολη Είδαμε τι έγινε με τη Δήμητρα στην έδρα του Ηρακλή, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε σοβαροί. Όποια ομάδα κάνει το απόλυτο, θα βγει πρωταθλήτρια, κατά τη γνώμη μου. Οι συνδιεκδικητές του τίτλου είναι πολλοί, τέσσερις στον αριθμό. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι σε θέση οδηγού”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ:

“Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Μπορεί να χαρακτηριστεί δύο ταχυτήτων, καθώς υπάρχουν 4-5 ομάδες πολύ καλές κι όλες οι άλλες ακολουθούν. Η Α’ ΕΠΣΘ είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, σίγουρα χρειάζονται βελτιώσεις κι έξτρα δουλειά απ’ όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο καθένας από τη δική του σκοπιά. Κατά γενική ομολογία, όμως, πιστεύω πως είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.