Αλέξης Παπακωνσταντίνου: Είμαστε μόνοι μας

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, φιλοξενήθηκε για μία ακόμη φορά στην ΕΡΑ Σπορ, έχοντας μία αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Κώστα Παπασταμάτη. 

Ο κ. Παπακωνσταντίνου εξήγησε σε ό,τι αφορά την άποψη της Νίκης περί χαμένης ευκαιρίας για εξυγίανση ότι από τα μέσα Μαρτίου που έγινε η διακοπή λόγω κορωνοϊού έχουμε φτάσει πλέον στα μέσα Οκτωβρίου και δεν έχουν παρθεί αποφάσεις και πως ήταν μεγάλη ευκαιρία να χτιστεί κάτι από την αρχή στο ποδόσφαιρο. Πρόσθεσε δε ότι αδειοδότηση σημαίνει συνέπεια, φερεγγυότητα και ότι το μετοχικό κεφάλαιο μίας ΠΑΕ έχει μία διαφάνεια. “Αντί να εφαρμόζονται οι νόμοι, ώστε κάθε ΠΑΕ να κάνει έναν σχεδιασμό, βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο κ αυτό με στεναχωρεί πολύ”, ήταν το σχόλιό του. 

Σε ερώτηση εάν η Νίκη Βόλου έχει τη σύμφωνη γνώμη άλλων ομάδων σε όλα αυτά που κάνει η απάντηση ήταν:  “Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες ότι συμφωνούν μαζί μας, αλλά μέχρι στιγμής είμαστε μόνοι μας. Όμως αυτού του είδους ποδοσφαίρου πρεσβεύουμε. Πρέπει να τηρούμε τους κανόνες κι όχι να τους εφαρμόζουμε, όποτε μας βολεύει”. 

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι η θέση της Νίκης Βόλου ήταν να γίνουν οι τρεις υπολειπόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League, κάτι που ήταν δυνατόν να γίνει, και πως ο βασικός σκοπός της ΠΑΕ Νίκη είναι να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι νόμοι και πως δε στρέφεται εναντίον καμίας άλλης ομάδας, ενώ χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις εναντίον της Νίκης απλώς συμπτώματα μιας νόσου, τονίζοντας ότι δε γίνεται ομάδες να στρέφονται εναντίον μίας άλλης από τον ίδιο συνεταιρισμό. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η Νίκη έχει κάθε δικαίωμα να προσφύγει στα αρμόδια όργανα, όταν έχει αντίθετη άποψη για το πώς εφαρμόζονται διατάξεις.

Από την άλλη ο κ. Παπασταμάτης που εκπροσωπούσε την ΠΑΕ Καλαμάτα είπε στον κ. Παπακωνσταντίνου ότι οι νομικές ενέργειες που κάνει είναι ανήθικες και πως αποσκοπούν οι τέσσερις ΠΑΕ να κλείσουν και να πάνε στη Γ’ Εθνική που έχει ξεκινήσει, ενώ έθεσε το ερώτημα στον ισχυρό άνδρα της Νίκης πώς, όταν παρουσιαστεί στο συμβούλιο του συνεταιρισμού, θα κοιτάξει στα μάτια όλα τα άλλα μέλη, συμπληρώνοντας πως οι άλλες 19 ομάδες έχουν απομονώσει τη Νίκη, καθώς όλοι περιμένουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.