Στον τελικό του Αμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την πρόκρισή του στον τελικό του τουρνουά Mubadala World Tennis Championship που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι, εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε στον ημιτελικό με 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ (Νο3), κατακτώντας και τα δύο σετ με 6-2, σε έναν αγώνα που διήρκεσε 65 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει στον καταληκτικό αγώνα του τουρνουά επίδειξης τον Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Γερμανός τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκάραθ.

Πολυνίκης της διοργάνωσης είναι ο Ράφα Ναδάλ με πέντε κατακτήσεις, με τον Τσιτσιπά να έχει ηττηθεί από τον Ισπανό τη μία και μοναδική προηγούμενη φορά που έφτασε στον τελικό. Η δεύτερη απόπειρα του 24χρονου Έλληνα τενίστα θα γίνει αύριο (18/12) στις 15:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.