Παλαίμαχοι παίκτες χάντμπολ του Εύρυτου, της Α.Γ.Ε. Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου και του Κενταύρου Αγριάς συναντήθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου και αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι.
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Volos Handball Club: «Το χάντμπολ στην πόλη του Βόλου ανθεί και επεκτείνει τις δράσεις του. Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι παλαίμαχοι αθλητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιώργου Καλαποδά και έπαιξαν μετά από χρόνια όλοι μαζί. Ο αγώνας έγινε την Παρασκευή (07/03) στο ΕΑΚ του Βόλου. Παίκτες που είχαν επανδρώσει τις ομάδες του Εύρυτου, της Α.Γ.Ε. Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου και του Κενταύρου Αγριάς συνασπίζονται γύρω από τον VOLOS Handball Club. Τον σύλλογο που ήρθε να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων όλων εκείνων των ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν στην ενδυνάμωση του αθλήματος της Χειροσφαίρισης στην περιοχή μας.
Ο πρόεδρος του Volos H.C., κ. Κώστας Κρατήρας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους κάλεσε να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια της ομάδας που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς την Ακαδημία της. Το γενικό πρόσταγμα είχε ο κ. Γιάννης Αθανασαράκης, ο άνθρωπος που έχει υπάρξει προπονητής και δάσκαλος όλων των παρευρισκόμενων, ενώ στη διοργάνωση συνέβαλε ο κ. Θανάσης Βαλαμουτόπουλος.
Το ραντεβού, όπως ήταν φυσικό ανανεώθηκε και στην επόμενη δράση αναμένεται η προσέλευση και άλλων αθλητών.
Συμμετείχαν: Βαλκαμελής Γιώργος, Γκουγκουτούδης Βαγγέλης, Δάμου Ηλίας, Ευθυμίου Ιάσονας, Ιντζόγλου Ανδρέας, Καλαποδάς Γιώργος, Καρακώστας Γιάννης, Καρανάσιος Κώστας, Κατσίνας Γιάννης, Κρατήρας Διονύσης, Μούτος Απ. Γιώργος, Μούτος Ν. Γιώργος, Παπαδόπουλος Θοδωρής, Σκετόπουλος Νίκος, Σουγγάρης Άκης, Παπαδόπουλος Θοδωρής, Φακής Αποστόλης».

















