Ο Ολυμπιακός κατέκτησε σήμερα Δευτέρα (14/9) για πέμπτη διαδοχική χρονιά το Σούπερ Καπ, με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» της σεζόν 2026-27 στο χάντμπολ των ανδρών.
Η ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι νίκησε 35-24 την ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού και διατήρησε τον τίτλο που πανηγύρισε για πρώτη φορά το 2022. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν 17-9 στο ημίχρονο του τελικού που βρήκε τις δύο ομάδες να μη βρίσκονται στην επιθυμητή αγωνιστική ετοιμότητα, δεδομένου ότι η Handball Premier είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (19/9).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 6ο Σούπερ Καπ ανδρών είχε χαρακτηριστεί ως ειδικής διαχείρισης και δεν διατέθηκαν εισιτήρια, ενώ εκδόθηκε περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ.
Πριν την έναρξη του τελικού η ΟΧΕ βράβευσε τους κορυφαίους της περυσινής σεζόν, όπως ψηφίστηκαν από τους προπονητές και τους αρχηγούς της Handball Premier και ανακοινώθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος.



















