Διακοπή στο ματς του Τσιτσιπά λόγω έλλειψης φωτισμού

Απρόβλεπτη εξέλιξη στον αγώνα για τον Γ’ γύρο του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς, που λόγω έλλειψης φωτισμού διακόπηκε στο 2-0 σετ για τον Ελληνα τενίστα και 5-5 games και θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί. Μέχρι τη διακοπή ο Ελληνας τενίστας είχε προβάδισμα 2-0 σετ.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε καλά με προβάδισμα 2-0 σετ, αλλά από το 3ο σετ ο Σέρβος του έβαλε δύσκολα και η αναμέτρηση πήρε μεγάλη διάρκεια με αποτέλεσμα να διακοπεί. Ήδη είχε ξεκινήσει και με τρις ώρες καθυστέρηση λόγω των αγώνων που προηγήθηκαν.

O Φιλίπ Κραΐνοβιτς από την αρχή έδειξε πως θα βάλει δύσκολα στον Τσιτσιπά. Κατάφερε να κάνει μπρέικ στο 3ο γκέιμ του 1ου σετ και να προηγηθεί 2-1. Ο Σέρβος κράτησε το σερβίς του και άνοιξε ο σκορ στο 4-2 κι εκεί ο Τσιτσιπάς άρχισε την αντεπίθεση. Αρχικά μείωσε με το σερβίς του σε 4-3 και στο 8ο γκέιμ έκανε μπρέικ 40-30 για το 4-4. Οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 6-5 και με 40-30 έκανε μπρέικ για το 7-5 και το 1-0. Ο Τσιτσιπάς ήταν πιο πιεστικός στο σερβίς στο 2ο σετ, κατάφερε να κρατήσει το πλεονέκτημα στο σερβίς του και με μπρέικ στο 4ο γκέιμ με 40-0 ξέφυγε 4-1. Μέχρι το τέλος ο 20χρονος Ελληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του και έφτασε στο 6-3 και στο 2-0 σετ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.