Επίδειξη καράτε από τον Μαχητή Αγριάς και την Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019 για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς Βόλου στις 19 Ιουλίου και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίδειξη στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Shinkyokushinkai Καράτε (Full Contact) με τη συμμετοχή αθλητών του τοπικού Σύλλογου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Ιερέα, πατρός Βαρνάβα, σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και ιδιαίτερα με τον προπονητή Sensei, Κρίσιλα Ιωάννη, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β’ κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού Σπορ Ολυμπιακού Καράτε, το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) από την εκπαιδεύτρια Senpai Κακαζιάννη Καρολίνα και τον αθλητή Μαναβέλα Νικόλαο υπό την καθοδήγηση του Shihan και Αρχηγού εκπροσώπου του Ελληνικού Shinkyokushinkai, Γιώργου Κοσμίδη.

Επίσης ο εκπαιδευτής Senpai Ποζαπαλίδης Ηρακλής παρουσίασε τεχνικές αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης με μαχαίρι καθώς στο τέλος οι αθλητές των δυο συλλογών πραγματοποίησαν τεχνικές Tameshiwari (τεχνικές σπασιμάτων). Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών, αλλά και συντοπίτες από την Aγριά και τον Βόλο.

Στην επίδειξη του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν από τον Σύλλογο «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» οι παρακάτω αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες: Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Κορομηνά Αφροδίτη, Σουλικιά Κωνσταντίνα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ιατροπούλου Βάρβαρα, Παπαδόπουλου Αναστασία, Αρέθας Κωνσταντίνος, Λύτρας Γεωργός, Ζαρίφης Μανώλης, Γκοντόπουλος Μιχάλης, Μίγκα Μαρισά, Παπαρρίζος Γιάννης, Καρανικολού Αρχοντία- Ελένη, Τσέλια Δήμητρα, Ντίνου Ειρήνη, Ντίνου Παναγιώτης, Σωτηρίου Σωτήρης, Σδρούλιας Στέλιος, Πέππας Νικόλαος, Πιζανίας Ηλίας, Κυριαζή Λυδία, Γαϊτανίδης Απόστολος, Παμπουχίδης Κωνσταντίνος, Κουτσογεώργος Δημήτρης, Ξηροφώτος Μάξιμος, Βοσνάκη Ιωάννα, Μπράνζα Μάριος, Δουλάς Μάριος, Τσουβάρα Μαρία, Καραγιάννη Αλεξάνδρα.

Από την Ακαδημία Βόλου συμμετείχαν οι αθλητές-πρωταθλητές: Σιούρας Βίκτωρας, Τζάλλας Μιχάλης, ενώ τη βοήθειά της για τη διεξαγωγή της επίδειξης πρόσφερε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συλλόγων και οι προπονητές – εκπαιδευτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Ιερέα πατέρα Βαρνάβα για την πρωτοβουλία και για την πρόσκλησή του, προβάλλοντας με την επίδειξη το έργο των συλλόγων και την πρόοδο των αθλητών.

Επίσης ευχαριστούν τους γονείς, που για ακόμη μια φορά είναι στυλοβάτες στα παιδιά τους και στους συλλόγους, τη φωτογράφο κ. Κρανά Εριφύλη και τη σχολή The Drone Project του Βορνίτη Νικόλαου για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα εναέρια πλάνα που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επίδειξης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.