Ετοιμάζεται για Λευκορωσία ο Χρήστος Βολικάκης

Δεν ήταν γραφτό, όπως λέει ο ίδιος σε ανάρτησή του, για τον Χρήστο Βολικάκη να τρέξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς η διοργάνωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Κάλι της Κολομβίας αναβλήθηκε! Αναγκαστικά, ο Βολιώτης ποδηλάτης ετοιμάζεται πλέον για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Βολιώτης πρωταθλητής: «Αναβολή για το παγκόσμιο κύπελλο στο Κάλι της Κολομβίας δυστυχώς, και πλέον αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι γραφτό να τρέξουμε αγώνες ακόμα… Δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευση μου και πιστεύω πως είναι λογικό… Η προετοιμασία μας εδώ στο Μεξικό έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και πλέον είμαι διψασμένος για αγώνες, θέλαμε πολύ να κάνουμε την αρχή στην Κολομβία αλλά δυστυχώς δεν θα μας δοθεί η ευκαιρία.

Όμως επειδή πάντα θέλω να βλέπω τα πράγματα από την θετική πλευρά, δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προετοιμασία εδώ στο Μεξικό και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα που δεν είναι άλλος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 23-27 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας και στη συνέχεια στην Ιταλία . Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί αγώνες και δεν θα το βάλω ποτέ κάτω μέχρι να πραγματοποιήσω το όνειρο μου . Σας ευχαριστώ όλους που είστε κοντά μας, η αγάπη σας είναι η δύναμη μας! Για την Ελλάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.