Ρεκόρ σωματείων για το Πανελλήνιο Κωπηλασίας-Από τις πολυπληθέστερες η αποστολή του ΟΕΑΝΑΒ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στην Καστοριά το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Με νέο ρεκόρ συμμετοχής σωματείων που φτάνουν τα 28 από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη της Καστοριάς το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου η Β΄ Φάση του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας  από την οποία θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής  και πολυνίκης Ελλάδας αυτού του επετειακού πρωταθλήματος που ως θεσμός πλησιάζει τον ένα αιώνα.

Συνολικά σε αυτή τη φάση θα πάρουν μέρος 310 αθλητές κι αθλήτριες που συγκροτούν  125 πληρώματα τα οποία θα αγωνιστούν σε 11 αγωνίσματα της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων καθώς και ένα αγώνισμα επίδειξης ΑΜΕΑ που είναι εκτός μεταλλίων και βαθμολογίας.

Τη μεγαλύτερη αποστολή διαθέτει ο ΝΟΙ Ιωαννίνων που προηγείται και στο πίνακα των μεταλλίων από την Α΄Φάση με 32 αθλητές-τριες κι ακολουθούν ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 26 και ο οικοδεσπότης ΝΟ Καστοριάς με 24.

Να σημειωθεί ότι τη 2η μέρα των αγώνων, τη Κυριακή όλο το πρόγραμμα των τελικών θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της Κωπηλασίας που  δε  θα μπορέσουν να βρεθούν στη Καστοριά να το παρακολουθήσουν απευθείας από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.