Ο Α.Σ. Δημητριάς Βόλου έκανε επίσημα γνωστό ότι αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας σε συνεργασία φυσικά με Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, που έχει πρόεδρο τον Βολιώτη Βασίλη Πολύμερο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Δημητριάς, συλλόγου που υποστηρίζει η Μητρόπολη: «Ο Αθλητικός Σύλλογός μας έχει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσει ότι θα αναλάβει τη συνδιοργάνωση με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου.
Η ανάθεση αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας αλλά και για την πόλη μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια άρτια
διοργάνωση, αντάξια του επιπέδου του πρωταθλήματος, προβάλλοντας παράλληλα τον Βόλο ως επίκεντρο του αθλητισμού και της κωπηλασίας.
Θα έχουμε τη χαρά να δούμε αγωνιζόμενους τους Ολυμπιονίκες μας Παγκόσμιους πρωταθλητές και αθλητές όλων των σωματείων της χώρας μας.
Οι ακριβείς ημερομηνίες και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να στηρίξετε ενεργά αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή!».
Σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτάθλημα, που διαρκεί μία μέρα, θα διεξαχθεί πιθανότατα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και επικρατέστερος τόπος είναι το κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Στον Βόλο αναμένεται να έρθουν Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, ενώ εκτιμάται ότι οι συμμετοχές μπορεί να φτάσουν τις 1.000.

















