Κόστιτς και Τσιόβολου του ΕΟΣ Βόλου σε διεθνείς διοργανώσεις

Δύο αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου, η Σιλουανή Κόστιτς και η Μένια Τσιόβολου, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και θα συμμετέχουν τις επόμενες ημέρες σε δυο μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Η Σιλουανή Κόστιτς μαζί με άλλους εννιά αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Αλπικού σκι, που διεξάγεται στο Are της Σουηδίας. Η αποστολή αναχωρεί στις 9 Φεβρουαρίου και η αθλήτρια θα συμμετέχει στα αγωνίσματα της τεχνικής και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Η Μένια Τσιόβολου αναχωρεί κι αυτή στις 9/2 για το Σεράγεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για το 14ο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ για νέους 14-18 ετών. Στην αποστολή συμμετέχουν άλλοι 10 αθλητές από τη χώρα μας. Η Τσιόβολου θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα της τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης του Αλπικού σκι.

Τις αθλήτριες, που έφτασαν σε αυτό το επίπεδο μετά από θυσίες και προσπάθειες πολλών ετών, προπονεί από τα πρώτα τους βήματα ο Τσακνάκης Αλέξανδρος, προπονητής του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.