Όμορφη Κυριακή για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου στo 7o Πανελλήνιο Rotary Stock

Τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου επισκέφθηκαν στην παραλία του Βόλου τo 7o Πανελλήνιο Rotary Stock, μία εκδήλωση που είχε σκοπό να ενισχυθεί και το ίδρυμα.

Όπως αναφέρει το Ορφανοτροφείο Βόλου: “Μα τι όμορφη Κυριακή περάσαμε! Μετά την αναβολή της εκδήλωσης λόγω πλημμυρών των περασμένο Σεπτέμβρη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/5) το 7o Πανελλήνιο Rotary Stock του Hellenic RX- 8 Club, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στην παραλία της πόλης μας! Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς πήγαν στα παιδιά του Ορφανοτροφείου μας.

Τα παιδιά μας γνώρισαν και φωτογραφήθηκαν με τα υπέροχα αυτοκίνητα, ενώ παρέλαβαν δώρα και παραμύθια απ’ τους διοργανωτές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η κα Αγγέλα Χατζησταματίου, αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου, και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του  Hellenic RX-8 Club, κύριο Γιάννη Λουρμπέα, τον κύριο Σάββα Στεφανίδη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, που με την παρουσία τους ενίσχυσαν την εκδήλωση κι ομόρφυναν την παραλία μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.