Παλεύει για το καλύτερο ο Βόλος

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στο πόλο

Τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, θα διεκδικήσουν οι τέσσερις (4) ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, τα οποία και αρχίζουν αύριο Σάββατο (4/7), με τους πρώτους ημιτελικούς και την ομάδα του Βόλου να δοκιμάζεται απέναντι στο φαβορί για την άνοδο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο, 4/7

Περιστέρι-Βόλος (16:00, Κολυμβητήριο Περιστερίου)

ΟΦΘ-ΑΕΚ (17:00, Ποσειδώνιο 17:00)

Δευτέρα, 6/7

ΑΕΚ-ΟΦΘ (17:00, Γλυφάδα)

Βόλος-Περιστέρι (17.00, ΕΑΚ Βόλου)

Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 Νίκες, προκρίνονται στον Τελικό (11/7) και ταυτόχρονα προβιβάζονται στην Α1 Εθνική, ενώ οι ηττημένες θα παίξουν (11/7) για την 3η θέση. Αν χρειαστούν τρίτοι αγώνες για την πρόκριση, αυτοί θα διεξαχθούν στις 8 Ιουλίου.

Πανέτοιμες και οι Νεάνιδες

Το πρωτάθλημα Νεανίδων πόλο ξεκινά και για την ομάδα του Βόλου, που καλείται από αύριο να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Εθνικό Πειραιώς και ΠΑΟΚ, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.  μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης του αγωνιστικού του προγραμματισμού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου και το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης για τον θεσσαλικό όμιλο έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (Σάββατο 4 Ιουλίου)

Βόλος-Εθνικός (12:00)

2η αγωνιστική (Σάββατο 4 Ιουλίου)

ΠΑΟΚ-Εθνικός (18:00)

3η αγωνιστική (Κυριακή 5 Ιουλίου)

ΠΑΟΚ-Βόλος (11:00)

Σημειώνεται ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές και με πιστή εφαρμογή όσοων προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Μάλιστα, η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας για τους αγώνες που αποτελείται από τις: Ντόνα, Πετροπούλο, Βαραλή, Νασιάκου Β., Μπένη, Τσιμπερίδη, Κουφιδάκη, Γαργαλέτσου, Νασιάκου Άννα, Κόφφα, Καλλιμοπούλου, Σκοτίδα, Στεφάνου, Σμπόρου, Βασιλούδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.