Παρουσιάστηκε η ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου

Πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας, η  παρουσίαση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, η οποία θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Στέργιος Φάτσης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τονίζοντας ότι πρέπει να κερδηθούν δύο πράγματα, η άνοδος και το έπαθλο ήθους. Τόνισε ότι ο Ερασιτέχνης βρίσκεται πάντα κοντά στο τμήμα και κάλεσε τον κόσμο, να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Σωτήρης Καλογήρου, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα αποδείξει τις δυνατότητές της μέσα στην πισίνα. Η ομάδα βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του προπονητή Νίκου Κωνσταντέλια, που όπως δήλωσε εστιάζει κι είναι αποφασισμένος για την άνοδο.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους Παλάσκα Αργύρη Τσαπέκο Στέλιο, Λιβογιάννη Παναγιώτη, Ματσάγκο Δημήτρη, Αναστασόπουλο Σπύρο, Μάκο Γιάννη, Παναγόπουλο Μιχάλη, Άγγο Ιορδάνη, Κώστα Φώτη, Βαλάση Πάνο, Δασκαλάκη Αντώνη, Καπότση Γιάννη, Τζιάννη Απόστολο, Πετρίδη Λεωνίδα, Χαρίση Οδυσσέα, Καλογήρου Εμμανουήλ – Γεώργιο, Παπαδόπουλο Πέτρο, Μαγκιώρη Παναγιώτη και Σινάνη Αλέξη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.