Προημιτελικά για το ομαδικό κύπελλο Σκάκι Θεσσαλίας

Ενώ ακολουθεί το 37ο Ράπιντ την Κυριακή 26 Μαρτίου

Η προημιτελική φάση (φάση των 8) του Ομαδικού Κυπέλλου Σκάκι Θεσσαλίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πριν την έναρξη του αγώνα, θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην ομάδα του Άθλου Αγριάς, «Το Πιονάκι» για την πρώτη θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας.

Μετά το τέλος των παρτίδων για το κύπελλο, θα ακολουθήσει το 37ο Ράπιντ, με ώρα προσέλευσης τις 16:00 και έναρξη τις 16:15.

Τη διεύθυνση των αγώνων έχει αναλάβει ο Ευάγγελος Ζιάκας ενώ επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων θα είναι ο Αντώνης Σουλικιάς (FIDE ID: 25862855). Το σύστημα για μία ακόμη φορά θα είναι το Ελβετικό 5 γύρων εάν οι συμμετοχές είναι μέχρι 20, ή 6 γύρων αν είναι περισσότερες με χρόνο 8’+5’’. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές με ενεργό δελτίο της ΕΣΟ, ενώ το γενικό παράβολο έχει οριστεί στα 5 ευρώ ανά άτομο. Για συμμετέχοντες που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2005, το  παράβολο φτάνει τα 3 ευρώ.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα εξής:

α. Τα αποτελέσματα μεταξύ των ισόβαθμων (11).

β. Κριτήριο Μπούχολτς (37).

γ. Το σύστημα Σόννεμπορν-Μπέργκερ (52).

Ως έπαθλα θα δοθούν χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο, στους 3 πρώτους, καθώς και στους 3 πρώτους αδιαβάθμητους (χωρίς ΕΛΟ). Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail [email protected], (δηλώνοντας επώνυμο, όνομα, FIDE ID, FIDE ELO RAPID).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.