Στην Εθνική νεανίδων βόλεϊ η Μαριάννα Καλαποδά της Αργούς

Η Μαριάννα Καλαποδά

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της εθνικής ομάδας νεανίδων βόλεϊ ενόψει των αγώνων του προκριματικού ομίλου του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στο Βαθύ της Σάμου από 28 έως 30 Ιουνίου.

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, κ. Νίκος Μπουτσουρής, επέλεξε τις 12 αθλήτριες που θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μεταξύ αυτών την κεντρικό του ΑΣ ΑΡΓΩ, Μαριάννα Καλαποδά, που σημειώνεται ότι είναι η μοναδική αθλήτρια που επιλέγεται από σύλλογο επαρχίας.

Η επιλογή της Μαριάννας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Βολιώτικο σύλλογο και κάνει τους ανθρώπους του ιδιαίτερα περήφανους και περιχαρείς, αφού βλέπουν ότι η δουλειά που πραγματοποιείται στο σύλλογο πιάνει τόπο και έρχεται να προστεθεί στις πολλές  επιτυχίες που έχει να επιδείξει στο παρελθόν.

Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον 3ο προκριματικό όμιλο και έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Ολλανδίας, με στόχο την κατάληψη μια εκ των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, ώστε να πάρει το εισιτήριο  που οδηγεί στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αλβανία.

Στην τελική δωδεκάδα επιλέχθηκαν οι αθλήτριες:

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ

Ελπινίκη Ζωίδου (ΑΡΗΣ ΘΕΣ)

Παρασκευή-Εβελίνα Φλιάκου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ

Μαριάννα Καλαποδά (ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)

Αριάδνη Καθάριου (ΑΡΗΣ ΘΕΣ)

Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ)

ΑΚΡΑΙΕΣ

Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΡΗΣ ΘΕΣ)

Ηρώ Χούντα (ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ)

Ευφροσύνη Μπακοδήμου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

Ιωάννα Χαριτωνίδη (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ

Σταματία Κυπαρίσση (ΠΑΟΚ)

Αναστασία Γαλανού (ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ)

ΛΙΜΠΕΡΟ

Χριστίνα Κόττα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ)