Ακυρώθηκε η 4Χ100, παρά το καλό ξεκίνημα από τον Βολιώτη Ρωμανό Σταθούρο

Ο Βολιώτης Ρωμανός Σταθούρος στο ξεκίνημα των 4Χ100
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στο Ευρωπαϊκό Στίβου Κ20

Η τετράδα στα 4Χ100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Στίβου Κ20 που συνέθεσαν ο Βολιώτης Ρωμανός-Γιώργος Σταθούρος του Άτλαντα Βόλου, ο Φίλιππος Γεωργαντάς, ο Βασίλης Ταγάρας και ο Δημήτρης Βαβίλης είχε το ταλέντο, αλλά όχι τις καλές αλλαγές που χρειαζόταν για να περάσει στον τελικό του Τάμπερε.

Παρά το καλό πρώτο κομμάτι από τον πρώτο δρομέα της ομάδας, Ρωμανό Σταθούρο, η πρώτη αλλαγή δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, στη δεύτερη χάθηκε πολύτιμος χρόνος και στην τρίτη η σκυτάλη πέρασε από το ένα χέρι στο άλλο εκτός ορίων.

Μοιραία, έτσι, η εθνική ομάδα ακυρώθηκε και χάθηκε η ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό, που τόσο πολύ ήθελαν τα παιδιά μετά τις εμφανίσεις τους στα ατομικά αγωνίσματα (100μ. και 200μ.). Για την ιστορία το χρονόμετρο έγραψε, έστω κι έτσι, 41.69, αλλά η επίδοση δεν θα μετρήσει μετά την ακύρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.