Διακρίσεις για τον ΓΣ Βόλου στα Διασυλλογικά Ανδρών-Γυναικών και Κ18

Νικήτρια η Ευαγγελογιάννη στη Δισκοβολία
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών –Γυναικών με μέλη του ΓΣ Βόλου να καταγράφουν νέες επιτυχίες.

Η Αριστέα Ευαγγελογιάννη κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας με επίδοση 38.45m η οποία είναι νέο ατομικό ρεκόρ και έδειξε ότι τα σαράντα μέτρα είναι πλέον πολύ κοντά. Πλέον η αθλήτρια της Ουρανίας Σιδηροπούλου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των πανελληνίων αγώνων που έρχονται.

Επίσης ο Μάριος Γεώργιος Δαϊλιάνης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Κ20 με επίδοση 32.90 μ. και εκτιμάται ότι έχει τη δυνατότητα να σημειώσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις υπό την καθοδήγηση επίσης της Ουρανίας Σιδηροπούλου.

Παράλληλα, η Αθανασία Μπακαλάκη έλαβε μέρος στο αγώνισμα του άλματος Τριπλούν κ20 όπου κατέλαβε την 4Η θέση, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κουτσοφλίνη.

Στο Διασυλλογικό Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου στην πόλη των Τρικάλων η Ασημίνα Ευαγγελογιάννη αναδείχθηκε πρώτη στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας με 11.22 και 4η στο Άλμα σε Μήκος με 5.09.
Επίσης η Θεοδώρα Σπάχου που ανήκει ηλικιακά στην μικρότερη κατηγορία (Κ16) έφυγε από τους αγώνες παίρνοντας δύο δεύτερες θέσεις στα αγωνίσματα του Άλματος σε Μήκος με 5.15 μ. (όριο για ΠανελλήνιοΚ16) και στο άλμα Τριπλούν με 11.36 (όριο για Πανελλήνιο Κ18).

Επισης ο Γεώργιος Μάριος Δαϊλιάνης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας με επίδοση 36.40 μ. και την 4η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 9.92 μ. Ο Δημήτρης Μανιάτης κατετάγη τρίτος στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 31.50 μ. ενώ η Ζωή Δελή κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας με επίδοση 23.82 μ. Η Ιωάννα Τσαντοπούλου ήταν 14η στα 100 μ. με επίδοση 13,75’’, η Ευαγγελία Λίταινα 16η στα 200 μ. με επίδοση 30,24’’, η Αναστασία Κουκούλη 10η στο άλμα σε Μήκος με 4.65 μ. και 23η στα 100 μ. με 14,16’’. Τέλος, η Σοφία Γουβιώτη ήταν 29η στο Άλμα σε Μήκος με 4.09 μ. και 34η στα 100 μ. με 14,88”.

Παράλληλα, αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή για την πόλη του Κιλκίς η Ασημίνα Ευαγγελογιάννη με τον προπονητή της Κουτσοφλίνη Γιάννη για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εξάθλου της κατηγορίας της. Η Διοίκηση του συλλόγου της εύχεται καλή επιτυχία, ενώ συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες για την αγωνιστικότητα τους και ενόψει των σχολικών εξετάσεων τους εύχεται καλή επιτυχία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.