Μετά το Bάδην και τον Ημιμαραθώνιο, σειρά στη διεξαγωγή των… μοναχικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για το 2025 παίρνει η απόσταση των 10.000 μέτρων αυτό το Σάββατο 26 Απριλίου, με τη συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των μεγάλων αποστάσεων, και την Ευσταθία Φλώρου της Νίκης Βόλου να είναι η μοναδική αθλήτρια που συμμετέχει από σύλλογο της Μαγνησίας.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί και φέτος στο στάδιο του Αιγίου, ενώ είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κορυφαίου δρομέα αποστάσεων της δεκαετίας του ’50 και τέσσερις φορές νικητή στο 10άρι (1950-53), Βασίλη Μαυραπόστολου.
Σημειώνεται ότι λόγω των αυξημένων, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, συμμετοχών στις Γυναίκες, αποφασίστηκε να γίνουν δύο σειρές με ώρα έναρξης, για την πρώτη στις 19:00 και για τη δεύτερη στις 20:30. Η Ευσταθία Φλώρου έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της δεύτερης σειράς έναρξης.

















