Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό – Kοιτάζω συνεχώς πίσω μου»

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για μία ακόμη φορά για την περιπέτεια που έζησε τα τελευταία χρόνια και μέχρι τη σύλληψη του άνδρα που την παρενοχλούσε για μήνες ολόκληρους, αναστατώνοντας τη ζωή της.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Καθημερινή, η Κορακάκη επισήμανε ότι ακόμα έχει εφιάλτες για το θέμα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το γεγονός ότι ο δράστης θα βγει από τη φυλακή σε λίγους μήνες.

Οι δηλώσεις της Κορακάκη
«Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.
Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου».

Για τη διέξοδό της στη σκοποβολή: «Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου».

Για τον δράστη: «Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του».

Για τους συναθλητές της σε όλο τον κόσμο: «Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μου πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της».

Για όσα λέει η ίδια στις γυναίκες που επικοινωνούν μαζί της: «Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της».

Για τους αγώνες με τον αδερφό της: «Είναι υπέροχο να συνεργάζομαι με τον αδελφό μου. Τα συναισθήματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά εάν είχα άλλον συναθλητή. Ο τελικός με τη σερβική ομάδα ήταν εκπληκτικός. Πηγαίναμε πόντο πόντο. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η Ζοράνα (σ.σ. η Αρούνοβιτς είναι πρωταθλήτρια κόσμου και καλή φίλη της Άννας) μου είπε πόσο τους δυσκολέψαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.