Ένα άτυπο προπονητικό κέντρο θέλει να καταστήσει το γήπεδο της Άνω Γατζέας ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, όπως τόνισε στις δηλώσεις του κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού, και οι μακέτες τις οποίες έδειχνε παρουσιάζουν σίγουρα μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη και… μεταμόρφωση του γηπέδου της περιοχής.
Οι μακέτες:


Όσον αφορά το γήπεδο μπάσκετ, που περιλαμβάνεται στα πλάνα για αναβάθμιση, μαζί με αυτό της Άνω Γατζέας συζητήθηκε και αυτό της Αργαλαστής, ώστε ν’ αποκτήσει κάλυμμα ανάλογο με αυτό της Σκιάθου, που αποτέλεσε την πρώτη προσπάθεια για κάτι τέτοιο. Όπως έλεγε και ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Κώστας Αγοραστός πλέον υπάρχουν λύσεις για ανοιχτά γήπεδα ώστε να μετατραπούν σε κλειστά, τουλάχιστον για να επιτρέπονται προπονήσεις στις ομάδες, χωρίς να χρειάζεται η δαπάνη υπερβολικών χρημάτων.
Το έργο έχει ήδη εγκριθεί για την ένταξή του στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εξάλλου, με τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου να περιμένει πάντως όπως φάνηκε υποστήριξη από την πλευρά Υφυπουργού και Περιφερειάρχη για το σύνολο των αθλητικών έργων στην περιοχή.

















