Έναρξη προπονήσεων για τις γυναίκες της Αργούς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Αργούς ενόψει της έναρξης του πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή απόλυτα πετυχημένη χρονιά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα θέτει και για φέτος υψηλούς στόχους και θα στηριχτεί σε βασικές παίκτριες της περσινής χρονιάς, αλλά και σε νέα αποκτήματα, ενώ θα δοκιμαστούν και νεαρές αθλήτριες προερχόμενες από τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου.

Ο coach Βαγγέλης Σταθόπουλος καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες και ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ η πρόεδρος Νίκη Ματζαφλέρη τόνισε την υποστήριξη του συλλόγου απέναντι στις ανάγκες των αθλητριών και ευχήθηκε μια χρόνια με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.